Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ! Évek elmúltával is ugyanúgy éreztek szexuális vonzalmat a párotok iránt, mint a legelején?
Sokkszor hallani, hogy a pasik képesek az érzelemmentes szexre, de én például tudom magamról, hogy ha nem gerjedek egy nőre, akkor nincs meg az a plusz, amitől a végén el tudok élvezni.
Sajnos ez a plusz viszont 2-3 év alatt elmúlik, hiába voltam a legelején őrülten szerelmes, annyira, hogy már a csókolózásnál is megjelent 1-2 csepp előváladék, az idő elteltével mégis gyakran kudarcos vége lesz számomra az együtlétnek.
Ti hogy vagytok ezzel, ha idővel már sablonosnak érzitek mindig ugyanazzal a szexet, nincs meg az a tűz mint elején, esetleg piszkálja a fantáziátokat a fiatal kolléganő, szomszéd stb ?
Általában ezt a legtöbb komoly kapcsolatban lévő tudja kezelni. Főleg, ha egyébként jó a szex.
Aki nem tudja kezelni, az általában házas sem lesz soha... Max ha félrekúrogat mindenkivel, de annak úgy sok értelme nincs.
az a fajta izgalom, ami a legelején van, hogy a másikkal csodálatosan izgalmas és újszerű minden, soha nem tér vissza. de azért sűrűn kívánom továbbra is. persze a tűzre is tenni kell, hogy lobogjon.
amúgy pedig másokat illet, hát időnként beindulok más nőkre, ez mindig is így volt, de soha sem tennék semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!