Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kecses, filigrán, apróbb termetű tüneményes lányoknak elég a kisebb intim, vagy őket is ugyanúgy a nagy méret motiválja?
Hát én se kecses, se filigrán nem vagyok, a nagy mégis fájdalmas, nem élvezhető, ha a partner elfelejtkezik magáról.
Míg a 3,5 cm-s vastagságú és 16 cm teljes hosszal rendelkező felcsatolhatós teljesen jó, élvezetes... szóval szerintem ez inkább egyéni, nem alkati kérdés.
Ez nem a testalkattól függ hanem a hüvelynek a méretétől.
Én alacsony es vékony vagyok, a hüvelyem is rövid, az átlag méret a legjobb számomra, de ezzel nem mindenki van igy.
Van egy ilyen adottságokkal rendelkező lány aki tetszik nekem. Én is bejövök neki ez egyértelműen látszik. Tegnap iszogattunk a barátnőjével és valahogy a szexre terelődött a téma és viccesen de megkérdezték nekem mekkora van?
Zavarba voltam nagyon, mert ha ilyet kérdez, akkor biztos van egy minimum igénye. Nekem meg hát éppen csak átlagos. Eddig sose zavart a méretem viszont most ez a lány kicsit összezavart. Lehet célozgatott arra, hogy ne is próbálkoztak ha nem nagy. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!