Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy egy korábbi erőteljes fétisetek teljesen elmúlt?
Teljesen sosem múlt el, de voltak olyan időszakok az életemben, amikor rájuk sem bírtam gondolni.
Az egyik a medical fetish része, szurik, tűszúrások. Akkor nem bírtam rá gondolni, amikor sűrűn kellett kórházba mennem látogatni, és láttam, mennyire rosszul vannak ott az emberek.
A másik a BDSM, főként maga a dominancia és a fenekelés. Volt egy ténylegesen bántalmazó kapcsolatom, amiben a másik fél durván átlépte a határaimat, de szerencsére sikerült szakítanom. Utána viszont nagyon sokáig nem tudtam az alárendelt szerepre felizgulni.
Régen teljesen oda voltam a fenekelésért(kapni). Borzasztóan kívántam. Volt is hozzá partnerem, aki 1-2 alkalom után "dobott". Aztán olyan élethelyzetbe kerültem, ami teljesen tönkre is vágta a libidómat ráadásként. Így idővel elmúlt ez a vágy. Ellenben most is nézek olyan filmeket, amikben fenekelnek, de inkább csak a bennük szereplő elfenekelt lányok miatt. Azt nem mondom, hogy nem folytatnám, hátha alapon, de nem jár ezen az agyam.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!