Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk kiábrándító ha a lánynak erőteljesen szőrös a popsi luka és arra kér,hogy nyaljátok neki?
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 20:25
2/20 anonim válasza:
Hát, szőrtelenítve sokkal szebb és úgy jó nyalni.
Szőrtelenítsd ott is :)
3/20 anonim válasza:
Ha nagyon szőrös és sötét a szőr, akkor zavarna valószínűleg. Kivéve talán, ha tudom, hogy a szex előtt közvetlenül fürdött.
Egyébként egy szép lány frissen mosott, borotvált segglyukát jó nyalogatni. Ugyanúgy, mint a puncit is. Pedig én anált nem is szeretnék, szóval a farkam nem akarom bedugni a lányok seggébe, de nyalogatni attól még jó.
4/20 anonim válasza:
Nem csak, hogy kiábrándító hanem undorító... fúj. Oké ha egy lánynak a puncija szőrös de az is legyen karbantartva és ápolva. A popsilyuk nem csak esztétikailag undorító hanem higiéniailag is. Biztos hogy nem nyalnám ki neki.
5/20 anonim válasza:
Nem kiábránditó viszont jobb érzés úgy h le van borotválva. Tudom nem könnyű ott de szívesen segítek a páromnak ha kell le borotválni
6/20 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha a lányoknak szőrös a popsilyuk.
(szóvicc)
7/20 anonim válasza:
Nem zavar, ha rendszeresen mossa, és tisztán tartja.
A puncija is ilyen szőrös?
8/20 anonim válasza:
A szőr nem zavar, de a fenekét biztosan nem nyalnám ki senkinek! Csak puncit, de azt nagyon is! Szőrösen is!
9/20 anonim válasza:
Én se nyalok feneket. Max puncit.
10/20 anonim válasza:
Számomra izgató ha egy nőnek szőrös a puncija és a popsija, imádom úgy nyalni és kényeztetni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!