Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért undorodom meg a páromtól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorodom meg a páromtól, amikor ha megcsókolom a testét és mondjuk " sós " ízt érzek rajta az izzadságtól? Ha a mellkasát csókolom meg és szőrbe ütközöm, attól is elmegy a gusztusom.. Ezek szerint nem vonzódom hozzá?

Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 11:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális. Mások az igényeink, valakit valami zavar valakit meg nem. Én is rendesen szőrösödök és egy darabig ez senkit nem zavart. Aztán jött egy olyan nő az életembe, akit igen. Szólt, borotválás, gyanta. Ő magával maximalista volt a négyzeten naná, pláne hogy megtettem a kedvéért. Ha nem vagy szőrös, ha izzadsz se lesz olyan szaga. És az az izzadtság, ami egy zuhany után tisztán, frissen kijön rajtad közben az nem ugyanaz, mint amit órákon vagy fél napon keresztül érlelsz a napon. A legjobb volt vele. Megváltoztak az én igényeim is mellette. A merítés szűk lett. Ritka a magára ilyen igényes nő.
2021. szept. 1. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!