Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért undorodom meg a páromtól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorodom meg a páromtól, amikor ha megcsókolom a testét és mondjuk " sós " ízt érzek rajta az izzadságtól? Ha a mellkasát csókolom meg és szőrbe ütközöm, attól is elmegy a gusztusom.. Ezek szerint nem vonzódom hozzá?

Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 11:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Mert nem szereted, csak elvagy mellette. Ha szeretnéd, a kémia is működne. Én speciel imádom a sós izzadságot lenyalni a nő testérőp, az sem baj, ha a talpa savanyú illatú egy hosszú nap után, mert tudom, hogy alapvetően ápolt. F
2021. júl. 10. 11:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Fujj...ki nem bírnám..Izzadtság..meg lábszag...meg büdös száj..akkor inkább soha ne legyen senkim,és ilyen áron ne szeressek senkit..Tudod, kitalálták a fürdőt,és a zuhanyt is,hogy ne egymás sós meg büdös testnedveit kelljen nyalogatni,mint a macska..
2021. júl. 10. 11:52
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Eddig is így éreztél? Ha igen,miért vagy vele? Ha csak mostanában zavar a szőrzet,miért nem beszélsz vele erről?
2021. júl. 10. 11:55
 4/11 anonim ***** válasza:
64%

Megértelek.

Üdv. Chewbacca

2021. júl. 10. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:
5%
Nem kell nyalogatni a másikat, lehet máshogyan is közeledni a másikhoz.
2021. júl. 10. 12:00
 6/11 Whitewolf19 ***** válasza:
52%
Látszik, hogy tipikusan eltartott vagy... és még a párod munka után egy rendes csókot sem érdemel. Na ez a gusztustalan...
2021. júl. 10. 12:18
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
Most komolyan, te akkor szex közben percenként kimész zuhanyozni ebbe melegben? Mert normális emberek tudod szex közben is megizzadnak. Jó, mondjuk ha nálatok 1 perc az egész akkor nem szóltam..
2021. júl. 10. 12:29
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

A farka is sós pisilés után h bekapod neki. Bekapod neki amúgy?

A spermájának is íze van. Szoktad lenyelni neki?

2021. júl. 10. 12:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs ezzel. Én is csak úgy szexelek, ha előtte lefürdünk + fogmosás. Mindenkinek mások a határai
2021. júl. 10. 14:38
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

Figyelj a választ nem tudom, talán nem szereted igazán, nem vonzódsz hozzá igazán, de passz. Viszont engem minden ilyen izgatott a páromon:D még az izzadtság is stb, soha semmit nem éreztem büdösnek rajta, max semleges volt. De pl az izzadtságszag kifejezetten beindított. Míg ugyanezt a buszon érezve random embereknél hányingerkeltő számomra:D szóval ezért tudok arra tippelni, hogy a vonzódás, szeretet 'bolondítja meg' ennyire az embert és akkor a párodban kb semmi se zavar sőt vonzó lesz

Mellesleg ez a feromon téma érdekes és van rendes biológiai magyarázat rá, hogy miért találom én is vonzónak. Na meg a parfümök se véletlen léteznek. A másik személy illata kelthet vonzalmat és undort is. Egyszer olvastam azt is, hogy állítólag a feromonok miatt sem kívánunk rá pl a testvéreinkre szexuálisan (tehát nem csak erkölcsi okai vannak, hanem biológiailag is így vagyunk beállítva)

N

2021. júl. 10. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!