Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodom meg a páromtól, amikor ha megcsókolom a testét és mondjuk " sós " ízt érzek rajta az izzadságtól? Ha a mellkasát csókolom meg és szőrbe ütközöm, attól is elmegy a gusztusom.. Ezek szerint nem vonzódom hozzá?
A farka is sós pisilés után h bekapod neki. Bekapod neki amúgy?
A spermájának is íze van. Szoktad lenyelni neki?
Figyelj a választ nem tudom, talán nem szereted igazán, nem vonzódsz hozzá igazán, de passz. Viszont engem minden ilyen izgatott a páromon:D még az izzadtság is stb, soha semmit nem éreztem büdösnek rajta, max semleges volt. De pl az izzadtságszag kifejezetten beindított. Míg ugyanezt a buszon érezve random embereknél hányingerkeltő számomra:D szóval ezért tudok arra tippelni, hogy a vonzódás, szeretet 'bolondítja meg' ennyire az embert és akkor a párodban kb semmi se zavar sőt vonzó lesz
Mellesleg ez a feromon téma érdekes és van rendes biológiai magyarázat rá, hogy miért találom én is vonzónak. Na meg a parfümök se véletlen léteznek. A másik személy illata kelthet vonzalmat és undort is. Egyszer olvastam azt is, hogy állítólag a feromonok miatt sem kívánunk rá pl a testvéreinkre szexuálisan (tehát nem csak erkölcsi okai vannak, hanem biológiailag is így vagyunk beállítva)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!