Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban lévő nők, miért kezdenek kikacsingatni? Mit nem kaptok meg otthon?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 07:11
1/9 anonim válasza:
Na vajon mi hiányozhat?
Biztos nem tv nézés vagy egy kis szendvics.
2/9 anonim válasza:
A számukra szükségesnek vélt figyelem elmaradása szokott a legfőbb ok lenni. A második, hogy számos nő (és férfi) akkor érzi megerősítve a vonzerejét, ha időközönként mások ágyában vagy a sajátjában, váltások szervezésével csökkentheti a szexuális étvágyát.
4/9 anonim válasza:
Elmúlt a szerelem a nagy vonzalom...
Maradt minden unalmas és monoton...
Ennyi
5/9 anonim válasza:
10-20év után már megszokottá válik a szex,vagy már nincs is.Kell egy kis izgalom.
6/9 anonim válasza:
5 ös! 13 éve vagyunk együtt, nekünk nem unalmas a szex. Szerintem ha mindkét fél nyitott az új dolgokra az sokat dob 😊 Vagy néha egy egy extrább fehérnemű, vagy egy-két játékszer ;) 29/N
7/9 anonim válasza:
Laposabbá válik a szex. Persze akk nincs gond ha mind 2 fél beválalósabb, de ha csak az egyik akkor ott kezdődnek a problémák.
L
8/9 anonim válasza:
Általában érzelmi oka van, szerintem a nők kisebb része lép félre azért, mert nem bír a vérével és menne dugni mindenfele:D
Legtöbbször szerintem az elhanyagolás vezet a megcsaláshoz, hogy már nem érzi magát vonzónak, nőnek a párja mellett
N
9/9 anonim válasza:
Gyerek jövetele esetén megunják a gyereket, így csak menekülnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!