Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hőségben teljesen meztelenül van otthon: volt már hogy megláttak titeket? Hogy történt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 15:51
1/10 anonim válasza:
Nem voltam teljesen meztelen, épp átöltöztem aztán láttam hogy figyel 50 méterről a szomszéd bácsi. De nem láthatott sokat az ablakból.
2/10 anonim válasza:
A kertben ha az idő olyan akkor meztelenül napozok, mert nem szeretem ha csíkok maradnak. A szomszéd ház emeleti erkélyéből (tetőtér egy része) át lehet látni, de mivel nálam 3-4 évvel fiatalabb csaj lakik ott ezért ezzel sincs gond. Tuti látott már mert volt hogy észrevettem hogy kiült egy cigire amikor napoztam, de látványosan még nem nézett meg.
3/10 anonim válasza:
Nem. Ilyenkor vigyázok, hogy nehogy a redőny le legyen húzva, vagy a sötétítő elhúzva. Délután pedig mikor már villany mellett látszana sötétítőn át is, szimplán veszek magamra valamit.
4/10 anonim válasza:
zuhanyzás után beléptem a szobába és elfelejtettem hogy az ablak tárva nyitva 😀 kintről mindenki engem bámult 😀
5/10 anonim válasza:
Egyedül élek, így nem nagyon van kinek meglátni:D legfeljebb ahogy fentebb is írták, nálam a konyha az előszobában van kvázi és ott a bejárati ajtón rohadt nagy ablakok vannak:D igaz ilyen rücskös üveg, nem tiszta, de este ha bent ég a villany, szerintem minden látszik xd néha elfelejtem és pucéran főzőcskézek:D persze van mikor felveszek egy pólót. Lehet látott már így a szomszéd, de nem igazán izgat. Az egyik egy fiatal srác, őt sose látom, nem járkál ki, a másik szomszéd egy 50es házaspár, ők ki szoktak jönni cigizni plusz a faszi este megy munkába. Na ő tuti látott már így. Egyszer mosolyogva meg is jegyezte, hogy milyen későig fent szoktam lenni, mert szokta látni, hogy ég a villany:D nem tudom ez mennyire volt ártatlan megjegyzés:D
7/10 anonim válasza:
Igen voltam már, hogy megláttak.
Én ilyen melegben az udvaron kertben is meztelen szoktam lenni.
8/10 anonim válasza:
Igen
Panelban lakom, elég közel a másik panel szemben, és ilyenkor nyáron gyakran se függöny, se redőny nincs a huzat miatt, volt már, hogy megláttak (valszeg tööbbször mint amiről tudok)
9/10 anonim válasza:
A régi albérletemben a bejárati ajtó a konyhába nyílt, felette volt egy ablak. Ha ez az ablak nyitva volt, a gang szemközti oldaláról, egy emelettel fentebbről pont beláttak hozzám. Egyszer meztelenül mentem ki a konyhába inni, és pont akkor jött haza egy szép csaj. Onnantól kezdve mindig mosolyogva köszönt :)
10/10 mooti válasza:
Igen megláttak többször is. Jó időben sose veszek fel ruhát, otthon, kertben mindig így vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!