Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti lefeküdnétek egy lánnyal ha kicsit szőrös a puncija?
Figyelt kérdés
Nem ilyen nagyon szőrös dzsungelre kell gondolni, hanem pl egy 5 napja nem borotvált puncira.2021. júl. 6. 15:04
13/37 anonim válasza:
Ha amúgy a nő be tetszik kívül- belül, minden további nélkül 😉
14/37 anonim válasza:
Mindegy milyen állapotban van pl párom punciját bármikor ki is nyalom. Mensi idején nem engedi de akkor is kinyalnám, mert nem szokott szexnél sem véres lenni ha fel van izgulva. :)))
17/37 anonim válasza:
Inkább 1-2 centis legyen mint borostás vagy ki legyen pattogva.
18/37 anonim válasza:
14es, ez a beszéd! :D
egyébként akár gyantázom, akár borotválom, heti 1xi alkalomnál nem tudom gyakrabban, mert különben irritált, kipattogott lesz.
egyetlen barátomnak sem volt rá soha panasza, mindegy, hogy borostás/sima/rövid szőr volt rajta, nem ettől függött, hogy lelkesen kinyaltak-e. soha nem hagytam meg full természetesre, szóval nem tudom, arra mi lett volna a reakció, de szerintem kb semmi...
19/37 anonim válasza:
A jó katona bármekkora erdőn átverekszi magát :D
20/37 anonim válasza:
Nem.
Miért?
Mert elvarom egy lánytól, (ahogy a lány is, elvárja tőlem), hogy igényes legyen önmagára.
Puncinyaláskor hadd ne köpködjem a szőrdarabokat a számbó!
Engem nem vonz a szőrös punci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!