Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/13 anonim válasza:
Szerintem vonzó az összkép, de nem csak azért mert pocak vagy nem pocak. Átlagos alkat, van kar is, izom is, de nem atomgyúrós. Van husi is de nem elhízott. Szőrből is nem sok nem kevés. Szerintem ez nagyon vonzó. Most az h medence körül ökörködés közben lecsúszott kicsit a vizes gatya, hát szerintem mindenkivel megesik.
Egyébként akik itt öklendeznek, azoknak nem tudom milyen elvárásaik vannak. Ha ez vállalhatatlan akkor az nagyon szomorú.
Attól elvonatkoztattam h ki van a képen.
12/13 anonim válasza:
10-es
Én sem tudtam volna szebben mondani :)
13/13 anonim válasza:
Hogylenne már egy pocak szexy ???A pocak az pocak, akár mekkora is, és nem szép. Ha sörtöl nagy, az látható is, hogy a sörtöl van, hát az nekem a legrondább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!