Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi volt életetek során a legnagyobb mellméret, amellyel dolgotok volt?
És most nyilván szexre gondolok, nem arra, hogy a strandon láttál egy nagy „ikreket”.
Milyen érzés volt látni élőben, megfogni?
Szóval, milyen hatással volt rátok, élveztétek-e, jöhetnek a sztorik (meg a méretek), jó volt-e az együttlét nagymellű lánnyal. 🙂
Felnőtt életem java részében a BBW kategória volt a preferált típus,ilyen párjaim is voltak.
Ehhez mérten a melle mindegyiknek nagy , hatalmas vagy óriási volt.
És a java részük imádta hogy imádom.
Az öltözködési stílus is ennek megfelelően alakult , mert szerettem az utcán is játékosan becezni , markolászni , aztán ha beindultak mehettünk félre valahova.
Legyen szó bevásárló központ parkolójáról, közeli topartról vagy akár az út melletti kis autós pihenőről.
22-es Hölgy!
Én szivesen beszélgetnék,vagy ismerkednék veled privibe,ha rám írsz,sajna még ilyen cicikkel sosem volt dolgom élőben,főleg ha természetesek!
F
Értem!
Akkor viszont nagyon szivesen beszélgetnék,ismerkednék esetleg veled priviben,ha lehet...
26
Ezt mégis miböl gondolod?
Idiota
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!