Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tinder randi tapasztalatok? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder randi tapasztalatok? L

Figyelt kérdés

Elso ilyenem lesz holnap, es nalam 11 evvel idosebbel fogok talalkozni, ilyen szempontbol is ez az elso. Mire szamitsak? Mit szokas csinalni ilyenkor? Irhattok tapasztalatokat.

(Relativ sokat beszeltunk mar, es ugy jott le h nem csak szexet akar)

2021. júl. 5. 14:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Egy normális pasi nem csak hogy nem bír ki egy hetet szex nélkül, de még válogathat is. Nem te leszel neki az egyetlen!
2021. júl. 5. 21:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Most ez hogy jon ide? Mindket nem valogathat jo esetben.
2021. júl. 5. 22:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Te kérdezted hogy mire számíts. Erre válaszolt a 11es
2021. júl. 5. 22:45
 14/17 A kérdező kommentje:
Hat nem ertem a randinak ehhez mi koze, de oke.
2021. júl. 5. 22:50
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
2 random volt tinderen. Az első a legjobb haverom lett a második már több mint két éve a párom, és már a közös életünket tervezzük. Nem kell mindenkit jobbra húzni, és sokat kell a randi előtt beszélgetni, hogy meg ismerjétek egymást. Az első pasinál a randi igazából csak sétából állt és beszélgettünk. 3 hónapig tartott a próbálkozás, de nem lett belőle komoly kapcsolat haverok lettünk. Vele elég hamar találkoztam nem beszélgettünk annyit. A másodiknál (jelenlegi páromnál) már egy hónapja beszélgettünk mire el mentünk egy randira. Először tinderen aztán messenger majd videóchat. Mire találkoztunk már olyan volt mintha már rég ismernénk egymást. Hatalmas öleléssel fogadott. Egy tóhoz mentünk kirándulni. A tónál egy nagyon cuki meg kérdezte leszek e a barátnője igent mondtam. Megvolt az első csók. Teljesen bele szerettem. Úgy éreztem és a mai napig úgy érzem, hogy igen ő a nagy ő akivel meg akarok öregedni. Egyik kapcsolatom sem volt annyira harmonikus mint ez. Mindegyikbe voltak viták, féltékenykedés, bizalmatlanság. Ebben a két év alatt egyszer nem veszekedtünk, ha valami nem stimmelt meg beszéltük mi nem tetszik, nincs féltékenykedés maximális a bizalom. Ez egy pozitív vélemény volt. Lehet nekem szerencsém volt. Ez a saját történetem.
2021. júl. 5. 23:43
 16/17 anonim ***** válasza:
15%

épelméjű ember nem kezd olyan nővel, akinek a "legjobb haverja", anno a nőn lihegett, lila fejjel.

2021. júl. 6. 00:27
 17/17 anonim válasza:
Na mi lett végül?
2021. júl. 6. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!