Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak hetero szex szaunák?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak hetero szex szaunák?

Figyelt kérdés

69 és magnum szaunáról hallottam, amik lényegében meleg szex szaunák, ahol el tudsz vonulni külön szobában és random idegenekkel szexelni.

Egyszer online hallottam egy ehez hasonló hetero helyről, igaz az nem szauna volt, de az a rész nem is számít.

Létezik ilyen hely?

Nem olyanra gondolok, ahol bármely félnek fizetni kell a szexért, hanem ha költsönös a szimpátia, akkor az adott helyszínen bárhogy alakulhatnak a dolgok.

2021. júl. 5. 00:05
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Na ez engem is érdekelne.
2021. júl. 5. 00:05
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem nagyon van, mivel nincs rá kerrslet. Szerinted mennyi nő járkálna ilyen helyekre dugni?:D

Nézz el egy swinger clubba vagy a glory cafe ba. De ott is alacsony a nők aránya, nem véletlenül

N

2021. júl. 5. 00:06
 3/8 A kérdező kommentje:

2# Sex mániásokról szolt a cikk. Elvileg van pár ilyen nő és biztosan létezik egy ilyen hely, de már rég elfelejtettem, hogy mi a neve és hol lehet.

Emlékszem, hogy a cikk olvasása után a weboldalukat is megnéztem.

2021. júl. 5. 00:14
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Költsönös?? Aham... Bizonyára mindenki ilyen agyoniskolázott helyesíróbajnokokkal akar dugni csak mert szimpi. Ja. Hát bocsi de nem. Szexeltem már csak mert olyan kedvem volt, de akkor se bárki hülyével...
2021. júl. 5. 00:15
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
A probléma ott van, hogy még ha lennének is nők, akik járnának iylen helyre, mindegyikre jutna minimum 100 férfi, de lehet ekveset mondtam.
2021. júl. 5. 00:20
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Nőket csak pénzért érdekli ilyesmi.
2021. júl. 5. 00:39
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Oké, vannak szexmániás nők, de ahogy azt a #5 is írta, sokkal több férfi megy el hasonló okokból, vagy csak mert kíváncsi.

Nem könnyebb a terep ilyen helyen sem.

2021. júl. 5. 05:49
 8/8 anonim ***** válasza:
88%

Egyrészt lásd be: egy nőnek nem lesz vonzó, hogy random csávó megdugja - főleg mert a női orgazmushoz sokszor a bizalom elengedhetetlen, nem úgy működünk, mint a férfiak... Nem beszélve arról, hogy olyan 1:10 vagy 1:100 lenne a nemek aránya.

Másrészt a szexmániás nők teljesen más kategória... én is szexmániás vagyok PÁRKAPCSOLATBAN. Ezen kívül soha. Ha pedig a nimfomániáról beszélsz, akkor nagy fogalomzavarba vagy.

2021. júl. 5. 06:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!