Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk utáljátok a sötétbarna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk utáljátok a sötétbarna pinát?

Figyelt kérdés

Kapcsolatba gondolom ez nem számít

De szexkapcsolatba?

2021. júl. 4. 21:42
1 2
 11/19 anonim válasza:
A szín lényegtelen, a látvány legyen jó.
2021. júl. 4. 23:24
 12/19 anonim ***** válasza:
56%
Világos barnára nyalnám! 😜
2021. júl. 5. 00:46
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem, ez semmit nem számít. Az sem, ha itt lóg ki, vagy ott dudorodik. A természetes szeméremszőrzet sem zavar, és a csupasszal sincs gondom (csak ne szúrja szét a számat a borosta, mert az nagyon rossz érzés. Tiszta legyen, üde és egészséges. Mellesleg nekem is picit pigmentáltabb ott a bőröm, ami inkább akkor látszik, ha nyugalmi állapotban van a péniszem. A lányokat ez zavarja? :((

Nem értem én, hogy egyesek mi alapján jutnak ilyen -és hasonló- következtetésre:

"Kapcsolatba gondolom ez nem számít. De szexkapcsolatba?"

Hogy lehet idáig eljutni (logikailag)??? Légyszi magyarázzátok el! Merthogy kapcsolatban is van szex, ráadásul ott nem csak egyszer. Úgyhogy ha valakit zavar...

2021. júl. 5. 06:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Legyen mosdatott és beretvált, a többi engem nem zavar.
2021. júl. 5. 07:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem!
2021. júl. 5. 08:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Az utolsó előtti mondatomat revidiálom. Tévesen fogalmaztam, mert a szexkapcsolat szó helyett alkalmi együttlétre gondoltam (pedig ez utóbbinak nem vagyok híve én sem).

Így annyival egészíteném ki magam, hogy a férfiaknak (ha magamból indulok ki) nem kell szerelmesnek lenniük ahhoz, hogy elfogadjanak (egy esetlegesen nem tetsző) testi tulajdonságot. És visszafelé: a szerelem sem tesz vakká.

Bár nekem tényleg mindegy milyen színű a punci. Legyen jó nedves, és mozoghassak benne bátran :))

2021. júl. 5. 08:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem utálom, senkinek nem egyforma se alakra se színre!
2021. júl. 5. 08:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha valaki emiatt panaszkod, akkor jobban is jársz, ha nem fekszel le vele...
2021. júl. 5. 10:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem számítana
2021. júl. 7. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!