Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan elvárják a férfiaktól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan elvárják a férfiaktól, hogy minden adandó alkalommal éljenek. Mégis, mi az oka ennek?

Figyelt kérdés

Most nem azért, vannak igényeim, igen férfiként is. Nem egy dugórobot vagyok, ami minden lehetőséggel él.

Felháborít, hogy valaki vagy valakik megbélyegeznek azért, mert visszautasítok egy nőt.

Mégis miféle elvárás az, ha egy nő közeledik egy férfi felé, akkor azzal azonnal élni kell?

2021. júl. 4. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Ugye? Ha megakarod dugni az a baj, ha nem akk az xD
2021. júl. 4. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Csak egy dolgot mondok: a saját életedet éld!
2021. júl. 4. 17:59
 3/9 anonim ***** válasza:
35%

én élnék a lehetőséggel! De mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó!

Ne mások véleménye számítson!

2021. júl. 4. 18:01
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Sztem szard le a feminista, nárcisztikus csajokat. Azok sértődnek végig mindenen. Akkor is, ha megközelíted őket, akkor meg végképp, ha nem akarod őket megdugni, végig sérted az egójukat. Semmi sem lesz jó nekik, és nem is kell gondolkodni sem azon, amin felháborodnak, mert csak üres frusztrációból fakad.
2021. júl. 4. 18:04
 5/9 A kérdező kommentje:
4, férfiak állnak belém leginkább emiatt, a nőktől akiket visszautasítottam max néhány kellettlen mondatot kaptam, amiért utólag bocsánatot kértek.
2021. júl. 4. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:
25%
Ki lehet térni elutasítás nélkül, de te egoista vagy, és jól esik megsérteni azt a nőt, aki kicsit ducibb, laposabb, alacsonyabb, magasabb. Valószínűleg a "barátaid" is azért cikiznek, mert ismernek hogy milyen vagy. De meg ne sértődj, mert csak én gondolom így, és azok akik hasznosnak itélik.
2021. júl. 4. 18:47
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Te Gázsi! Te nem panaszkodsz! Dicsekszel!
2021. júl. 4. 18:48
 8/9 A kérdező kommentje:
6, mellé. Sosem bántok meg senkit ilyenekkel és egyáltalán nem esik jól másokba belerúgni. Kitérni pedig szimplán aljasság, mert ha nem mondasz nemet, akkor a remény tovább élhet a másikban.
2021. júl. 4. 18:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Magánügyed,hogy kit nem akarsz megdugni.

Mond legközelebb az arcoknak,hogy menjenek és dugják meg,akiket te nem akarsz.Szabad a vásár, lehet letiplizni!

2021. júl. 4. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!