Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párod hány percig bírja az első behatolás pillanatától?
Figyelt kérdés
18/l
Vagy ha fiú vagy akkor magadról írd le. Köszi.
2021. júl. 4. 06:16
12/17 anonim válasza:
10-30 perc között, attól függ mikor volt az utolsó aktus.
13/17 anonim válasza:
Mik ezek a válaszok csajok?
Amikor a pasitok meséli a haveroknak hogy mekkorát reszeltetek előző este akkor mindenki előadja hogy hány óráig nyomta :DDD
Ezek szerint beleszámolják a vacsorát, a zuhanyt vagy fürdést, előjátékot meg a cigit is???
Viccen kivűl, ez a normális ami a csajok írtak, ha csak nem "turbózza" magát a palid, de előbb-utóbb úgyis le fog bukni (vagy nem akar veled szexelni akármennyire is próbálkozol vagy elfog durranni pár perc után)
14/17 anonim válasza:
20 perc még tapasztalt embernek is kihívás folyamatos, kemény reszelest illetően. Lányok, kamusak vagytok, vagy rossz az időerzeketek. Jó lesz az 5-10 percnek is maximum.
15/17 anonim válasza:
Biztos kamusak, nem letezik, hogy ennyien bírják minimum 15-20 percet. Én írtam, hogy 2-3 percig bírom több haverral is beszéltünk erről, és többen ugyanígy vannak vele. Sőt, egyik barátnőm azt mondta, én még jól bírom, mert az előző pasija azt a 3 percet se bírta, mint én.
16/17 anonim válasza:
Változó. Ha nagyon kivan éhezve akkor 3-4 perc. Ha sűrűbben szexelünk akkor 8-10 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!