Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet számba venni úgy a barátom nemi szervét, hogy ne harapjam meg véletlen?
Figyelt kérdés
A barátommal nemrég arról beszéltünk, hogy benne lennék e, ha kipróbálnánk az orális szexet? Belementem és megbeszéltük, hogy holnap eljön és számba veszem neki, de még soha nem csináltam még ilyet és a barátomnak elég vastag a szerszáma. Félek, hogy esetleg belekaphatok neki. Nem tudom, hogy lehetne ezt elkerülni.2021. júl. 3. 21:40
1/7 anonim válasza:
Gyakorolj banánon...ha hámozatlanul kapod be és meghámozva jön ki (eltűnik a héja),akkor ez nem a te műfajod-méreted.
2/7 anonim válasza:
Csak nekem olyan lehangoló, hogy ezt így megbeszéltétek? Holnap eljön és számba veszem...
Nekem az a tapasztalatom hogy nem az a lényeg, hogy a szádba vedd minél mélyebben, hanem hogy játsz vele, körözz a makkján az ajkaiddal a nyelveddel. És a legfontosabb, hogy akard csinálni. Közben figyelj rá, hogy jobb neki.
N
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves kettes! Köszönöm szépen!
2021. júl. 3. 21:51
4/7 anonim válasza:
Szívesen. Még annyi, hogy ne borulj egyből térdre 😉 Hangolódjatok egymásra. Csók simi, nyaka, füle..mire odaérsz alig várja hogy a szádba vedd.
2#
5/7 anonim válasza:
Egy kis fogazás akár még kellemes is lehet.
6/7 anonim válasza:
Mivel az én páromnak is vastag és hosszú van, ezért én a következőt szoktam csinálni: Először is megnyalom a makk végét, majd kicsit feljebb húzom a bőrt és óvatosan a számba veszem, csiklandozom a nyelvemmel, közben simogatom a farkát. Ha erre szépen felizgult, akkor folyamatosan mozgatom a fejemet eközben simogatom neki. Időnként elengedem és "verem" neki, egészen addig, amíg a számba nem élvez. Nekem egyedül az jelent gondot, hogy nagyot spriccel és felét ki kell köpnöm.
7/7 anonim válasza:
Vagy csináltass protkót és vedd ki mikor nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!