Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okozhatta ezt nálam?
Figyelt kérdés
Fiatal nőként szeretem ha párom folytogat, leszorít, erőszakos, veri a fenekem vagy a combom, húzza a hajam, durva és persze idősebb is nálam 20 évvel (ami véletlen, mert nem így keresgéltem sosem, nem is látszik rajta-rajtunk a korkülönbség) szóval mi érhetett a múltban amire nem emlékszem? Nem hiszem hogy normális ez, de azt sem mondanám hogy bdsm mert nem akárkivel csinálom ezt csak a párommal és alap esetben a vanilia szexet preferálom. Van ötletetek?2021. júl. 3. 12:32
1/6 A kérdező kommentje:
Annyit még, hogy imádom a szüleimet, sosem vertek, vagy terrorizáltak.
2021. júl. 3. 12:33
2/6 anonim válasza:
Ezzel en is pont igy vagyok, de engem sem ert semmi abuzus.
Ez csak egy "fetis".
3/6 anonim válasza:
Engem se bántalmaztak soha, mégis nagyon szeretem, hogy ha használja a testemet kedve szerint, erőszakos, durva.
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet pont azért szeretem mert kiskoromban sosem "" kaptam meg ezeket""? Szóval nem vertek, nem húzták a hajam, stb amiket írtam a kérdésben. Erre is gondoltam. Vagy 1-3 éves korom között olyan dolog történhetett ami befolyással van arra amit most szeretek? Nem tudom, mondjuk egy ismeretlen molesztált míg a szüleim nem figyeltek? Vagy láttam valamit a tévében kiskoromban? Nem illik a személyiségemhez ez a dolog, mert visszahúzódó vagyok, szerény meg ismeretlenek azt mondják mindig hogy akár szűz mária is lehetnék, annyira "tisztalelkű" vagyok. De csak egy perverz állat. Nem értem hogy lehet ez.
2021. júl. 3. 12:50
5/6 anonim válasza:
KIcsit olyan ez, mint a szexuális érdeklődés a nemek iránt. Vagy ezzel születünk, vagy nem. Ha ezzel, akkor is vannak fokozatok, mint pl a biszexualitásban.
Felsleges agyalni rajta. Élvezd, ha fogékony rá a párod.
F, 39, dom
6/6 anonim válasza:
Rengeteg nő izgul erre, csak sokan maguk sem jönnek rá, vagy elfojtják magukban. Nincs veled semmi gond, főleg ha kitudod élni úgy, hogy nem esik túlzásba a párod, és szexen kivül kiegyensúlyozott a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!