Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ezt okozhatta ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt okozhatta ez a dolog? 19/F

Figyelt kérdés

Egy jo ideje eszrevettem mar hogy vannak szubmissziv hajlamaim, felizgat az hogy egy csaj megalazzon, viszont nem testileg, hanem inkabb lelkileg, es testileg csak minimalisabban iranyitson. A bdsm et nem igazan szeretem, szoval arra nem vagyom h verjenek, maximum egy finomabb minimalis fenekelest elveznek, de a megalazas az ugy nez ki nalam hogy manipulacioval es zsarolassal ra vesz a csaj megalazobb dolgokra, stb.

Es kerestem ennek az okat reg ota hogy vajon miert alakulhatott ez ki nalam, de nem tudtam sokaig.

Viszont par napja mikor egy ilyesmi dologrol fantazialtam, beugrott az az erzes amikor altalanos iskolaban is nap mint nap megalaztak es szivattak, es ezzel tudtam hirtelen tarsitani mert hasonlo dolgokra vagyom a szexben is es az erzes is hasonlo ha ilyenrol fantazialok.

Viszont en tudtam hogy balf.. voltam regen, es el is engedtem, kulonosebb mely nyomot nem hagyott ez a dolog bennem, egyaltalan nem szar beszelni rola vagy vissza emlekezni ra, tudtam hogy min kell valtoztatnom, es kozepsuliban semmi hasonlo problema nem volt mar, sot ott fel is neztek ram.

Es nem faj igy utolag abszolut az altalanos iskolai dolog, de ha bele gondolok azert igy eltem a hetkoznapjaimat eveken at, es logikus hogy azert valamilyen szempontbol ez hatassal volt a fejlodesemre.

Mit gondoltok, szerintetek emiatt alakulhatott ki bennem a szubmissziv hajlam?

2020. máj. 3. 13:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Engem.meg pasimat is bantottak suliban,megis en szeretem alazast, o utalja.
2020. máj. 3. 13:03
 2/8 anonim ***** válasza:
lehet, de az is lehet, hogy valami más játszott közre, ezt nehéz eldönteni
2020. máj. 3. 13:04
 3/8 (:Puszedli :) ***** válasza:
Szerintem igen részben van köze hozzá.
2020. máj. 3. 13:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Es szerintetek ezt meg lehet valtoztatni vagy megszuntetni?
2020. máj. 3. 13:06
 5/8 (:Puszedli :) ***** válasza:
Szerintem ha más féle imádat áll a helyébe más fétis. Habár ha élvezed és mondjuk a párod is akkor nem látom értelmét h változtas ezen.
2020. máj. 3. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szinte biztos hogy ez okozta. Most azonban törekedj arra hogy minél több dícséretet kapj.

Persze van olyan, aki a dicsérettől lelankad, zavarba jön.

2020. máj. 3. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten irànyítì tipus vagyok az életben. És full szub az àgyban
2020. máj. 3. 13:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Alapbol egyebkent en is inkabb az a vezer alkat vagyok, es igyekszem egyeniseget kepviselni es nem mindig a birkakkal menni es sodrodni az arral.

Viszont ágyban ez sokszor mas.

Szivesen varok tovabbi tippeket hogy hogyan tudnam ezt “kijavitani”

Altalaban a csajok nem szeretik a szub ferfiakat, amivel alapbol nincs bajom mert egyebkent en jol erzem iranyitobb ferfikent is az agyban magam, de sokszor a szub vagy dominal

2020. máj. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!