Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti hangosak vagytok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti hangosak vagytok az ágyban?

Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 18:34
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
20 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Imádnék egy olyan nőt aki sikítva élvez 🤗
2021. júl. 2. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
azért vicces, amikor a szomszéd néni mérgesen néz, amikor meglát, mert asszony megint túl hangos volt
2021. júl. 2. 18:55
 3/10 anonim válasza:
nem
2021. júl. 2. 19:06
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Exem olyan hangos volt hogy néha mondtam hogy kicsit halkabban, a szomszédok miatt. Nem mintha ilyen nagyon gátlásos lennék hanem tényleg nagyon hangos volt😆

20F

2021. júl. 2. 19:14
 5/10 anonim ***** válasza:

De egyébként voltam olyan lánnyal is aki egy szót se szólt kb

2021. júl. 2. 19:15
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Viszonylag igen :)
2021. júl. 2. 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon
2021. júl. 2. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Az exem sokszor rám is szólt a szomszédok miatt😅
2021. júl. 2. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Én mindig adok ki hangokat, de diszkrét hangerővel. Szerintem rohadt idegesítő, amikor valaki visítozik. Aki nem képes halkan megoldani a szexet, az költözzön valami lakatlanabb területre, de ne kelljen az egész szomszédságnak azt hallgatnia napi szinten, ahogy Marcsika megint élvez.
2021. júl. 2. 23:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nyögdécselni szoktam, meg mivel lefog a párom, ahogy próbálok ellenkezni, akkor is adok hangot (volt, hogy egyszer annyira próbáltam ellenkezni, hogy még a számat is befogta, mert túl hangos voltam).
2021. júl. 3. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!