Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy el ilyen hangosan szex közben?
Figyelt kérdés
Új párom van de nekem furcsa, hogy szex közben eléggé hangosan megy el és közben káromkodik. Nagyon bejon, de ilyennel még nem találkoztam. :) ő a férfi, jól esne ha kiderülne, hogy ez nem csak szinezkedes. :)2021. máj. 19. 21:24
1/7 anonim válasza:
Ha te nem tudod, hogy a párod miért megy el így, akkor mi honnan tudjuk?
Most őszintén, erre milyen választ vártál?
Azért megy el ilyen hangosan, mert ő így élvezi a szexet.
Azért megy el ilyen hangosan, mert színészkedik.
Stb.
Ha te nem tudod, mi honnan tudjuk kedves ? Mi a kérdés ?
2/7 anonim válasza:
Mert ilyen, más meg másmilyen. Kérdezd meg tőle, de nem egyformák az emberek. Van aki néma kuka és max. pár sóhaj, más meg eléggé úgymond hangot ad az érzéseinek. Mintha azt kérdeznéd hogy miért szereti valaki ezt vagy azt az ételt, miért a kedvence/utálja valamelyiket. Csak - ízlés, szokások dolga nem kell túlagyalni.
3/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, elengedi magát, ez tűnik egy elég ésszerű magyarázatnak. Azt nem gondolnám, hogy ilyen fokú élvezetet él át, hogy konkrétan nem tudná magába tartani :D csak szimplán jól esik neki felhorkanni a végén. Ki milyen típus, én pl néma gyilkos vagyok
4/7 anonim válasza:
Jobban ki tudom adni magamból én is, ha hangosan nyögök, vagy akár mondok is valamit, jobban beleélem magam, ezáltal erőteljesebb lesz az orgazmus is. Örülj, hogy jólérzi magát veled.
5/7 anonim válasza:
A hangok nagyon fontosak a szexnél.. a sóhajtól kezdve a nyögdécselésen át, minden féle szövegelés.. gerjesztő hatású..
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg ő ilyen. Azt innen senki nem fogja tudni megmondani, hogy színészkedik-e. Neked kell érezni.
7/7 anonim válasza:
Én nyögni szoktam hangosan. De káromkodni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!