Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha lefekszem a munkahelyemről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefekszem a munkahelyemről egy pasival, akkor elmondja mindenkinek (még szűz vagyok)?nő24

Figyelt kérdés

Ő már egy tapasztalt 30-as pasi

Segítene rajtam...

Autóipari gyárban dolgozunk, ahol mindenki ismer mindenkit és sokan dolgoznak itt

2021. júl. 1. 23:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Tuti elmondja részletesen,sőt még tesz is hozzá.
2021. júl. 2. 04:27
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél az újabb trófea, biztos eldicsekedne, főleg így, hogy még szűz vagy, büszkén ecsetelné, hogy srácok ez még szűz volt de én így meg úgy.

Ne így veszítsd el, meg fogod bánni.

2021. júl. 2. 06:38
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
Masnap mar szuzoltonak fogjak becezni:D
2021. júl. 2. 06:57
 14/26 anonim ***** válasza:
54%

De tényleg nem igaz hogy nem tudtok viselkedni, munkahelyen kívül ismerkedj, nehogy már csak a kollégával lehessen.

Komolyan mint az állatok...

2021. júl. 2. 07:10
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
Ha lefekszel vele, hogy mondhatná, hogy szűz vagy?
2021. júl. 2. 07:56
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Az 5-ös nagyon szépen összefoglalta :)
2021. júl. 2. 09:56
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy elmondja.
2021. júl. 4. 02:19
 18/26 anonim ***** válasza:
75%

Sose dolgoztam gyárban, csak értelmiségi állásokban, de egészen felháborít a gyári közegnek az a lenézése, amit egyesek itt kinyilvánítanak. Ilyen dumák, hogy: „akik gyárakban keresik az alkalmi boldogságot” – mintha St. Pauliról lenne szó.

A másik meg: az emberek az életük legnagyobb részét a munkahelyükön töltik, miért is volna fqszság ott ismerkedni? Mert kocsmában, buliban félrészegen mennyivel jobb – ha egyáltalán hagyják a lányok? Villamoson, boltban szintén prosztóság a

közfelfogás szerint leszólítani valakit, meg elhajtanak. Akkor marad a Tinder, meg hogy a Facebookon ráírsz valakire? Hát, gratulálok a világnak, még akkor is, ha erre tart, de engem meg ez borzaszt el, nem is vagyok rá hajlandó.

Szóval hol ismerkedjenek az emberek, ha klasszikus módon szeretnének, ma, amikor a hagyományos ismerkedési fórumok már nem léteznek (70 éve volt még tánciskola, 150 éve a fonó faluhelyen, az estélyek

az arisztoktatáknak, az önképző kör a polgároknak stb.)?

F, aki több mint 12 éve levarrta a kolléganőjét, és azóta is együtt van vele

2021. júl. 4. 08:31
 19/26 anonim ***** válasza:
39%

Ez most kamu?

Ha segítene rajtad, akkor most is tudja már hogy szűz vagy, tehát már most is világgá kürtölheti. A férfiak legtöbbje olyan féreg, hogy mindenkinek eldicsekszik hogy megkapott valakit, sokszor akár névvel is. Ha nem akar a lánytól lsemmit, akkor ötletet adva a a haverjainak. Miért nem randizol, és beszélgetsz. A 30 év nem garancia semmire!

2021. júl. 4. 08:37
 20/26 anonim válasza:
100%
Ha seggfej akkor igen, de látszik, hogy nem tudod levágni magadtól , hogy az e, szóval szerintem felejtős("halgass a szívedre").De ez csak az én véleményem...a döntés a tiéd.
2021. júl. 4. 10:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!