Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Heti két szexalkalomért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Heti két szexalkalomért cserébe összeköltöznétek családi házba egy férfival úgy, hogy nem kellene hozzájárulnotok a fenntartási költségekbe és használhatnátok az autóját, amit megtankol nektek például munkába járáshoz?

Figyelt kérdés
Érdekelne az őszinte véleményetek. Én úgy gondolom, hogy jó dolog az ismerkedés összeköltözés előtt. De ha figyelembe vesszük, hogy két értelmes ember tudja mit akar , akkor azok megpróbálhatják együtt így a kapcsolatot. Ebben van némi érdek is, ami ösztönző lehet. Én úgy vagyok vele, hogy egy férfi és egy nő tud rossz, de jó is lenni, mindenkinek megvan mind a két oldala, két értelmes ember esetében elindítható lenne álláspontom szerint így egy kapcsolat kezdése mindennemű kifogás alapú feltételezés nélkül. Szemszögemből ez egy működőképes dolog, ami reális keretek között van mérve.
2021. jún. 30. 21:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

Én sem értem. A heti 2 szex miatt miért kellene együtt élni?

Párkapcsolatot szeretnél vagy saját rabszolgát/prostit?

Egyébként én pl párkapcsolatban nem elégszem meg csak heti 2 szexxel, többre van szüksegem. Érzékiségre, összemosolygásokra, közös programokra, együttalvásra, közös főzésre, összebújva filmezésre, megértésre, érdeklődésre és napestig sorolhatnám. Heti 2 szexért és lakhatásért nemhogy nem szeretnék bele az illetőbe, de még kellemetlenül is érezném magam.

2021. jún. 30. 22:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Simán lehet ilyet. De kapcsolat sosem lesz belőle, csak szex, amiért cserébe lakhatást, kocsit stb biztosítasz neki. Ennyi.
2021. júl. 1. 07:12
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
Látom nem tudod felfogni, hogy ebbe kb senki nem menne bele. Az előző kérdésedre nem kaptál elég választ?
2021. júl. 1. 09:38
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Boztos van olyan nő a világon, aki belemenne ebbe, de én nem. Én szeretem magamnak megteremteni a dolgokat, szeretem a saját lakásomat magam fizetni, illetve később a párommal közösen. Egy ilyen életmódot nem tudnék elviselni, ahol eltartanak. Arról nem is beszélve, hogy ez érzelmek nélkül nemigen működne sokáig részemről, nem tudnék összeköltözni egy olyan emberrel, akibe nem vagyok szerelmes.
2021. júl. 1. 10:23
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
Talán egy anyagilag és egzisztenciálisan teljesen reménytelen helyzetben lévő nő menne bele egy ilyen üzletbe. A heti két menetet valahogy, kikapcsolt aggyal elviselné, meg összeszorított fogakkal a társaságodat is a mindennapokban. A kérdés hogy ez kinek lenne jó. Hát olyan nagyon jó szerintem senkinek sem lenne. Ha a kérdező csak ilyen módon tudja elképzelni hogy egy nő lefeküdjön vele az valószínűleg azért van mert tudja magáról hogy amit ő férfiként nyújtani tud az a nullával egyenlő és önszántából egy nő sem maradna mellette. Hiába üríthet néha bele egy nőbe attól a lúzerség érzése ugyanúgy meg fog maradni benne, teljesen jogosan egyébként. A nőnek annyiból rendben van a helyzet hogy van tető a feje felett. Viszont cserébe el kell viselnie a teljes kiszolgáltatottság érzését, a tudatot hogy prostituálta magát és a heti két pocsék szexet egy olyan pasival aki testileg és lelkileg is taszító a számára. Szar ez mindenhogyan.
2021. júl. 1. 16:17
 16/18 Ozmi ***** válasza:
54%
Egy csomó házasság így nézett ki, régen is, most is.
2021. júl. 1. 17:47
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem így működik ez 15-ös. Flegma vagy és rosszindulatú. Ez az oldal teli van beképzelt , nagypofájú alakokkal. Én azért akarok így párt szerezni, mert ezen felül jelenleg nem járok sűrűn társaságba , nincs a környezetembe olyan nő, aki külsőleg-belsőleg megfelelne és kölcsönös egymás iránt a vonzalom. Amit leírtál az butaság, mert manapság a legtöbb ember azért dolgozik, hogy megéljen, ha egy nőnek jó velem az ágyban és még mellette félre teheti a fizetését, akkor az nem rossz. Ez csak akkor kevés ha a hölgy nem tud reális keretek között gondolkozni, mert aranyásó.

Nem tudom milyen kacsalábon forgó palotában élhetsz, ha te ezt az állapotot kapásból azzal teszed egyenlővé, hogy tető a fej felett meg összeszorított fogak.

2021. júl. 1. 17:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sok ilyen "pár" van, nézzétek csak meg Lölőt meg Andikát. Nem is értem miért vagytok ennyire ellene a dolognak. Emellett meg honnan tudjátok, hogy a kérdező egy ronda férfi? Lehet egy teljesen átlagos pasi, aki mellett nem lehet olyan szörnyű az élet...
2021. júl. 1. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!