Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Heti két szexalkalomért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Heti két szexalkalomért cserébe összeköltöznétek családi házba egy férfival úgy, hogy nem kellene hozzájárulnotok a fenntartási költségekbe és használhatnátok az autóját, amit megtankol nektek például munkába járáshoz?

Figyelt kérdés
Érdekelne az őszinte véleményetek. Én úgy gondolom, hogy jó dolog az ismerkedés összeköltözés előtt. De ha figyelembe vesszük, hogy két értelmes ember tudja mit akar , akkor azok megpróbálhatják együtt így a kapcsolatot. Ebben van némi érdek is, ami ösztönző lehet. Én úgy vagyok vele, hogy egy férfi és egy nő tud rossz, de jó is lenni, mindenkinek megvan mind a két oldala, két értelmes ember esetében elindítható lenne álláspontom szerint így egy kapcsolat kezdése mindennemű kifogás alapú feltételezés nélkül. Szemszögemből ez egy működőképes dolog, ami reális keretek között van mérve.
2021. jún. 30. 21:44
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Nyilvánvaló, hogy nem azonnali házba költözéssel indulna egy ilyen történet, előtte találkoznia kellene a feleknek, hogy átbeszéljék ezt dolgot.
2021. jún. 30. 21:50
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Ez konkrétan prostitució vagy sugardaddység, kösz nem.
2021. jún. 30. 21:50
 3/18 anonim válasza:
42%

Megyek.

József/64

2021. jún. 30. 21:51
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Fejlődsz már a benzint is fizetnéd csak legyen valaki aki szétteszi neked a lábát :D
2021. jún. 30. 21:56
 5/18 anonim ***** válasza:
74%

Várj te most azt kérdezed, hogy rendes párkapcsolat kialakulhatna-e így?:D

Ha annyira az lenne a cél, akkor nem a heti 2 szexet emelted volna ki. Tehát otthoni prostit akarsz igazából. Viszont nekik is van lakásuk, minek költözne hozzád a csaj? Ott még el is kell viselnie minden nap a fejed. Kap eg autót használatba?:D az èdes kevés lesz, sőt lehet neki is van autója. Nem véletlenül kérnek kp-t haver:)

Ha meg kapcsolatról lenne szó, miért jönnék össze egy ilyen palival mint te, mikor megismerhetek normálisan valakit, akivel utána összeköltözünk, használhatom az autóját és sokat szexelünk?:D te zsákbamacska vagy, ha ndm ismerkedünk előtte, csak úgy odaköltözök hozzád, akkor annak nagyon nagy eséllyel az lenne a vége, hogy nem tudnám elviselni még a képed látványát se annyira idegesítenél. Aztán csak remélem, hogy nem döfök beléd egy konyhakést, mikor hozzám szólsz valami hülyeséget:D

2021. jún. 30. 21:56
 6/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy így gondolkozol. Negatív megjegyzéseidet nem kommentálom.
2021. jún. 30. 22:01
 7/18 anonim ***** válasza:
41%
Attól függ, hogy milyen a pasi, amúgy, ha klappolna, akkor igen.
2021. jún. 30. 22:06
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező.Ez nem sugardady oldal itt nem fogsz találni erre lányt.
2021. jún. 30. 22:07
 9/18 anonim ***** válasza:
84%

#6: de nem értem mit gondoltál, mégis hogy működhetne az együttélés egy totál idegennel, akit egyszer láttál, mikor letisztáztátok a kereteket?

Én még a saját családommal se bírtam együtt élni lol. Nem tudom miért gondolod, hogy bárki bárkivel egy fedél alatt tud élni

2021. jún. 30. 22:08
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
Kihagyom
2021. jún. 30. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!