Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiaktól, fiúktól: ha csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaktól, fiúktól: ha csak szexet akartok valakitől (egyszeri alkalommal vagy tartósabb kapcsolatot, de érzelmek nélkül), máshogy csináljátok, mint szerelemben?

Figyelt kérdés
Magyarul: kielégítitek a lányt vagy nem foglalkoztok ezzel?

2021. jún. 30. 20:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kilencesnek: kimutatjuk a tiszteletünket, szeretetünket...??? Most már igazán szégyellem magam, milyen emberekkel szűrtem én össze a levet, hogy lehet az, hogy a legtöbbször nem éreztem a tiszteletet (a szeretetet sem), és nem igazán törekedtek arra, hogy emberként bánjanak velem, hogy igazán a kedvemet keressék, hogy jó emlék legyen az illető stb. Nem igazán kaptam ilyeneket. Biztos vannak ilyen emberek. A jelenlegi szeretetkapcsolatomban sincs mindig kielégítés. Magyarul nincs tisztelet. Ugye?
2021. jún. 30. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
8-as a páromat is sokszor reggel csak megbszom és hatalmasakat élvez tőle :) Reggel, mikor felkelünk nem szoktunk szarakodni meló előtt egy állatias szexet lenyomunk és mindenki megy a dolgára. Jobb lesz a napja mind kettőnknek. Jó a párom ezt a fajtáját is szereti a szexnek és neki nagy izgalmat és élvezetet nyújt. Persze vannak gyengéd szexek is, de nem reggel :) Az alkalmis lányoknál is bejött ez több esetben is , mint mutatja a példám, hogy neki esett az ember. Én csak a magam kielégítésére törekedtem, de látod más is élvezte azért.
2021. jún. 30. 21:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, én ezekben az élvezésekben nem vagyok biztos, hogy mind megtörtént...persze lehet, nem voltam ott. Te úgy láttad, hogy az orgazmus volt? Mert azért ez elég ritka (cikkek és a női testet ismerő szakemberek szerint), hogy valaki szeretgetés meg csiklóizgatás nélkül el fog élvezni.
2021. jún. 30. 21:48
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
A párommal már több, mint 3 éve együtt vagyok ő tuti elélvez ilyentől. És biztos volt valós is abban nem csak megjátszott dolog az alkalmik között is :)
2021. jún. 30. 21:51
 15/17 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy mind megjátszott volt az alkalmiak között. Csak hogy nem vagyok biztos abban, hogy amit te ezek közül orgazmusnak gondoltál, az mind az volt. De hát már nem lehet megkérdezni ezeket a nőket, sose fog kiderülni.
2021. jún. 30. 21:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos, hogy jól érezze magát. Ezért nem hagyom kielégítetlenül.
2021. jún. 30. 21:55
 17/17 anonim ***** válasza:
72%

#9 vagyok

11-esnek:

Ööö... először azt hittem hogy szarkazmus akar lenni a válaszod. De szerintem nem az. Szóóóval...

Én itt arra gondoltam hogy akár alkalmi akár komoly a kapcsolat attól még nem eszközként kell a másikra tekinteni. Szeretni azért aki és szeretni mert fontos nekünk abban a pillanatban (is). És mivel itt a szex volt a fő kérdés így innen közelítettem meg. Most belemehetnék abba is hogy ha éppen nincs szex az mikor miért jó vagy rossz. De feltételezem hogy tudod. (Lelki gondok, betegség, menzesz, fáradtság, stb...)

Hogy miért nincs kielégítés azt innen mi nem tudjuk. Ezt a párod tudná egészen pontosan megfogalmazni. Ha tisztelne akkor leülne veled és elmondaná hogy "Szívem mostanában ez és ez történt velem és nem megy most úgy a szex mint máskor, ugye megérted? Igyekszem túllenni rajta" Ha tudja hogy vágysz az orgazmusra, és nem mindig juttat el akkor jelezni kell neki ezt. És átbeszélni mitől nem jött össze. Azt nem tudom, hogy neked igényed van-e mindig az orgazmusra.

2021. jún. 30. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!