Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizettetek már szexért (nem prostinak)?
Figyelt kérdés
Én régebben szívesen fizettem volna valakinek a szexért, de sose akartam hivatásoshoz menni, mert ők nekem túl kockázatosak. Inkább egy olyan lányt akartam keresni aki belemenne ebbe 1-2 alkalom erejéig.
Ti csináltatok már hasonlót? Mesélnétek storykat is esetleg?:D (nekem anno sajnos nem jött össze ilyesmi)
2021. jún. 30. 18:48
11/16 anonim válasza:
Én lányként gondolkoztam ezen, de ha fizet akkor már gondolom nagyok az elvárások
12/16 anonim válasza:
Amikor 18 lettem a gimiben fizettem egy szintén 18 éves lánynak, mert már nagyon kétségbe voltam esve, hogy szűz maradok, és hiába volt több barátnőm is addig, nem akartak szexelni még. 20 ezret fizettem neki plusz megcsináltam az egyik tárgyból a háziját.
13/16 anonim válasza:
Szerintem ilyen lányok csak a fantáziánkban léteznek....
14/16 anonim válasza:
persze többször is.
Voltak köztük anyagilag megszorult egyetemista csajok pl, akik nem csinálták ezt rendszeresen, de néha rászorultak. Volt köztük olyan, akinek hirtelen kellett valamire extra pénz. Volt aki unalomból csinálta.
De a többség olyan volt, hogy hirtelen kellett egy kis pénz, és bevállalt valamit néha.
15/16 anonim válasza:
11, nekem pl nem túl nagyok az elvárásaim, régen egyszer itt megismertem egy lányt 19 éves volt és úgymond "átlagos" lány volt viszont nagyon kedves és nem csupán abból állt az együttlét hogy egymásnak estünk hanem pl ha előtte mondtam hogy kajáljunk valamit persze meghívtam nem húzta az orrát és úgy látsódhatott mint ha egy pár lennénk, jó én már rég nem vagyok tini de sajnos nehéz ilyen lányt és megbízhatót találni.
16/16 anonim válasza:
A legolcsóbb diszkós k.rva egy szál cigiért szippantott le kinn a diszkó mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!