Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok előfordult már, hogy nem volt pénzetek és orállal fizettétek ki a taxist?
Figyelt kérdés
2020. máj. 27. 16:49
1/10 anonim válasza:
Csak orál?
Én nekem annyival nem tudnád intézni a számlát!
De viszont Szexel igen!
F
2/10 anonim válasza:
Amúgy a taxis nem a saját zsebébe megy a lóvé hanem a cégnek! És mi van ha egy csúnya 58 éves pasas a taxis?
3/10 kisördög1 válasza:
2es: Akkor csukott szemmel kell csinálnod :)
4/10 anonim válasza:
Nem vagyok prosti.
Olyan volt hogy nem volt nálam annyi, megkértem hogy várjon már beszaladok egy percre pénzért.
Ha nincs nálam pénz nem ülök taxiba.
5/10 anonim válasza:
Ilyen van?
Taxis nem voltam még, de vállalnék így házhoz szállítást! 41F
6/10 anonim válasza:
Én a tescoban fizettem így egyszer, de többet nem csinálom, mert nagyon csúnyán néztek a sorból, hogy mi tart eddig.
7/10 anonim válasza:
Egy prostinál lehet volt ilyen, de másnál nem. Bp-n belül pár ezer Ft a taxi, annyiért nem fog egy nő k..vulni (kivéve ha már eleve az).
9/10 anonim válasza:
többször is. egyetmistaként hétvégén többször is fuvarozott ugyanaz a taxis minket az albérletbe. 3-an laktunk csajok, mindig más maradt lenn rendezni a számlát.
lepippantotta valamelyikünk és kész.
fiatal srác volt, rendes tag.
ettől még nem voltunk kurvák szerintem, a buliban is összejöttek srácok néha, ez is belefért 2-3 hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!