Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján bűncselekmény?
Figyelt kérdés
Ezek alapján ha jól értelmezem még 14 évessel, bűncselekmény, igaz?
198. § (1) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele vagy mással szexuális cselekményt végezzen, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
2021. jún. 30. 08:09
11/25 anonim válasza:
Miért akar mindenki 14 évesekkel szexelni? Keressetek már kicsit idősebbet, ezek kb még gyerekek... De ha a törvényt nézzük, nem tudom mit nem lehet érteni. Ha valaki ma ünnepli a 14. születésnapját, akkor mától szexelhet.
12/25 anonim válasza:
Ha egy 14 és egy 18 éves együtt van akkor az ez esetben jogilag nem kifogásolható.?
13/25 anonim válasza:
És az a 14 éves akárhány évessel lehet még 30 évessel is!???????
14/25 anonim válasza:
Mit nem értetek? Aki betöltötte a 14-et bármilyen korú emberrel együtt lehet.
15/25 anonim válasza:
Ti nem érzitek cikinek, hogy arról megy a vita, hogy a jog alapján le lehet-e feküdni egy gyerekkel? Hihetetlen milyen beteg emberek vannak. Ahelyett hogy a törvényen problémáztok inkább menjetek pszichiáterhez. Annak több értelme és haszna lesz.
16/25 anonim válasza:
Nem mostanában lett 14 év a beleegyezési korhatár
17/25 anonim válasza:
14 éves 18 évessel még elfogadható. Nem 30 évesről van szó
18/25 anonim válasza:
Mind a kettő középsulis, miért lenne ez gáz
19/25 anonim válasza:
Ezért is utálom ezt a retek fideszt. Papolnak a gyerekek védelméről erre levitték 14-re? Idióták. Én 16 alá sose vittem volna,de én pl.38 évesen 18 alattival sosem.
20/25 anonim válasza:
Hát 38 évesen durva is. De egy 14 éves 18 évessel még nem gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!