Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 év feletti lány,18 életévét betöltöttel létesít szexuális kapcsolatot saját döntése alapján, az bűncselekmény?
Akkor lenne bűncselekmény ha a lány nem lenne 14 mert 12 éves kortól lehet szexelni ha a partner még nem 18
14 évtől pedig akár egy 35 éves pasi farkán is lehet pattogni
24N
#1. Majdnem jól írja, #2. Teljesen jól írja...
14 év alatt 12-18 év közöttiek szexelhetnek egymással, vagyis egy aznap 12 éves még szexelhet egy napig a 17 éves és 364 napos barátjával, utána nem...
A törvények szerint.
A #3. totál hülyeséget írt!
A fentieket azzal egészíteném ki, hogy ha alá-fölé rendeltségi viszony van (tanár, pap, orvos stb.) akkor fennállhat a hatalommal való visszaélés, szexuális abúzus, akár erőszak vádja is.
Ld például Follinus Anna esetét, aki évekig volt egy költő-házaspár szeretöje 16 éves korától kezdve; majd most évek múltán már szexuális abúzusként adja elő (pedig azért nem lehetetlen 16-18 éves lányt “fogni” szexuális kapcsolat létesítése céljából - csak vigyázni kell, mert a fagyi utólag visszanyalhat).
Torvenyek egy dolog, a beleegyezes meg egy masik.
Ha Te 18 vagy ,a lany 15 azzal nem hiszem, hogy gond lesz. Egy korosztaly vagytok, meg ha elmergesedik a dolog, se gondolja majd senki barmi gond lenne..
De pl. a lany 15 te vagy 25, s egy beleegyezes utan ha a csaj hulye, (s hidd el van ilyen eleg,) s lelkiismeretfurdalasa van, vagy nem akarja, hogy ribizlinek nezzek, egy 10 evvel idosebb ferfi miatt siman kitalalja, hogy o nem is akarta, de hat nem akart ellenkezni, mert annyival idosebb, s csak a ferfi kihasznalta. LEgyel ovatos.
Nekem is volt egy lany, aki bar baromi dogos volt de fele annyi idos volt mint en (16/31) s eleg orult volt, de inkabb kihagytam mert a kiszamithatatlansaga miatt bajba is keveredhettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!