Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon fog fájni az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fog fájni az első szex, ha még szűz vagyok és nem vagyok szerelmes? 24/N

Figyelt kérdés

2021. jún. 29. 20:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Te 24 évesen már nem akarnál túl lenni rajta?
2021. jún. 30. 00:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem nélkül, akár 30 évesen se
2021. jún. 30. 00:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért, hogy behúzzam ezt is, mint egy strigulát az élet "kötelező" dolgai közé? Hát bocsi, de rohadtul nem. Nekem gerincem van, nem pedig megfelelési kényszerem.
2021. jún. 30. 00:22
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

Attol nem fog jobban fájni, vagy kevésbbé, hogy szerelmes vagy-e, vagy se. Az hogy milyen a tested, az egyszeruen már úgy alakult ki. Van akinek vastagabb kicsit, van akinek vékonyabb, egyszeruen mit dobott a gép. Utána fugg azon, hogy mennyire tudsz ellazulni és mennyire stresszelsz rá a dologra. Attol hogy szerelmes vagy, még ugyan úgy egy 4 centis farok fog a puncidba menni. 24 évesen már inkább megtanulhatnád kezelni kicsit az érzéseidet, és tudhatnád, hogy még azért 1 no se halt bele a szuzességbe, és nem kéne a fájdalmon agyalni, mert azzal bizony csak rontasz magadnak. Simán szedj fel egy pasit, felszabadultam, csábítsd el, behívod a bugyidba, megmondod neki, hogy még szuz vagy, legyen veled ovatos, és hangulatosan élvezitek majd a sexet. Beteszi, max fáj egy kicsit, valoszinu vérzik egy kicsit és úgy annyi a negatív része. Konyokod is ha beba..od, elzsibbad, fáj de annyi. Nem? :D

Ne agyald tul, csak legyél sexi, ellazult és élvezd az izgalmakat. Es ne ezen agyalj.

2021. jún. 30. 08:39
 15/18 anonim ***** válasza:
igen
2022. márc. 21. 17:49
 16/18 anonim ***** válasza:
kicsit
2022. márc. 21. 17:56
 17/18 anonim ***** válasza:
igen
2022. márc. 21. 18:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne aggodj nem fog annyira
2022. márc. 21. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!