Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon fog fájni az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fog fájni az első szex, ha még szűz vagyok és nem vagyok szerelmes? 24/N

Figyelt kérdés

2021. jún. 29. 20:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
23%
Valami gond van veled, ha még 24 évesen is szűz vagy. Én nem dugnálak meg, az biztos.
2021. jún. 29. 20:16
 2/18 Noren1989 ***** válasza:
67%
Főleg a nem vagyok szerelmes rész miatt 😘🤔
2021. jún. 29. 20:16
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell ahhoz szerelmesnek lenni, de nem árt ha vonzódsz a partneredhez. És az sem nagy gond, ha rendesen fel tud izgatni, te pedig nem feszülsz rá, el tudod engedni magad rendesen.
2021. jún. 29. 20:17
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Van, akinek fáj, van, akinek nem.
2021. jún. 29. 20:18
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, de nem akarlak illúziókba ringatni. Ha olyasvalakivel teszed, aki ért a női testhez, akár kellemes élmény is lehet belőle,de a behatolást tuti érezni fogod. Legyen előjáték, egy kis felvezetés, és engedd el az érzést hogy fájhat.
2021. jún. 29. 20:18
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
Ez nagyon nagy mértékben függ a partnertől,a kellő előjátéktól,attól hogy el tudsz e lazulni és élvezni az eggyüttlétet stb… Sok tényező befolyásolja,de fájhat is igen,de lehet hogy kevésbé…
2021. jún. 29. 20:19
 7/18 anonim ***** válasza:
45%
Hát ha 24 évesen ezen feszülsz meg hogy jajj nincs szerelem, akkor piszok rossz szex lesz az biztos. :D
2021. jún. 29. 20:21
 8/18 anonim ***** válasza:
18%
Nem biztos. Akkor tuti nem, ha én lehetek a felavató.
2021. jún. 29. 20:24
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az a legnagyobb gond, hogy nincs szerelem az elsőnél, hanem csak túl akarsz lenni rajta, mint a védőoltáson vagy az adóbevalláson.

Valami nincs rendben a fejedben, de mindenki úgy cseszi el a testét, ahogy akarja. Ja és szólok, egy egyéjszakás után a második alkalommal pontosan annyit fogsz tudni, mint az elsőnél.

2021. jún. 29. 20:29
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
Csak szerelem nincs, vagy semmilyen nagy érzelem? Ha nem minimum régi ismeretség és nagyon jó barátság, nincs vonzalom, akkor valószínűleg nem lesz kellemes élmény. Fizikailag többnyire nem az, de lelkileg is rossz lesz.
2021. jún. 29. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!