Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, szexelnétek ronda nővel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szexelnétek ronda nővel?

Figyelt kérdés
Pénzért vagy sajnálatból? Fizikailag szerintetek képesek lennétek rá? Hogy állítanátok fel a szerszámot?
2021. jún. 28. 14:43
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer már volt rá példa (ő volt az első nekem), de jó tanulópénz volt. Többet nem kezdek olyan lánnyal, aki nem jön be nekem. Vele is csak azért kezdtem ki, mert már ki akartam próbálni, hogy milyen és tudtam, hogy könnyen fogja adni magát.
2021. jún. 28. 16:27
 22/40 anonim ***** válasza:
Lábszexbe biztos belemennék.
2021. jún. 28. 21:15
 23/40 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező, csak elvi kérdés: mennyit fizetnél egy jó szexért, egy jó pasival, akivel együtt töltöd az éjszakát és mindvégig a te örömödre fókuszál?
2021. jún. 28. 21:21
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy ronda? Ha nő akkor nő és ha kedves velem és azt érzem hogy kíván akkor miért ne szexelnék vele..
2021. jún. 29. 02:23
 25/40 anonim ***** válasza:
ha kedves igen
2021. jún. 29. 19:00
 26/40 anonim ***** válasza:
Volt egy barátnőm, vele nagyon jó volt a szex. Nem volt az a kimondott szép lány. Miután szakítottunk, több férfi ismerősöm mondta, hogy fogadjunk, XY szűz volt. Meg szerintük csúnya, és nem is értették miért voltam vele.
2021. júl. 1. 13:34
 27/40 anonim ***** válasza:

ez elméleti kérdés vagy konkrétan önmagad miatt kérdezed?

(kérdező)

2021. júl. 3. 06:29
 28/40 anonim ***** válasza:

Anyagi juttatásért igen.

A szerszám simán feláll ha csak beszélünk a szexről.

2021. júl. 3. 06:35
 29/40 anonim ***** válasza:
Igen! De azt tudni kell, hogy én is csúnya ráadásul mozgássérült férfi vagyok …
2021. aug. 21. 14:18
 30/40 anonim ***** válasza:
50%

érdekes ez a szép - csúnya dolog

rám kb mindenki azt mondja, hogy csúnya (tapintatosabbak azt, hogy átlagos) vagyok

de érdekes módon, akivel kicsit közelebbi kapcsolatba kerültem, vagy szexeltem, azok kivétel nélkül utána is keresték a társaságom és a többség össze is akart jönni velem; még egy olyan is volt, aki a már meglévő párját is elhagyta volna értem, ha éppen azt akartam volna

és több hangoztatta, hogy bármilyen topmodell ajánlkozna fel neki, engem akarna

úgyhogy ezek alapján azt hiszem olyan, hogy csúnya nő, nem létezik

2021. okt. 15. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!