Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, szexelnétek ronda nővel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szexelnétek ronda nővel?

Figyelt kérdés
Pénzért vagy sajnálatból? Fizikailag szerintetek képesek lennétek rá? Hogy állítanátok fel a szerszámot?
2021. jún. 28. 14:43
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
pénzért nem, sajnálatból sem, viszont a szituációtól nagyon függ, voltam már tényleg nem túl vonzó nővel, ő valahogy ráérzett bizonyos dolgokra ( egy jàték során ) és szex lett a vége! Szóval nem zárom ki a dolgot! Simán randon módon viszont biztosan nem menne!
2021. jún. 28. 15:17
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Volt már dolgom nem túl vonzó lánnyal. Akkor épp ki voltam éhezve és tök mindegy alapon feküdtem le vele. Nem bántam meg! Nagyon odaadó volt, és az orgazmus (az övé) isten bizony szépítette!

Annyira nem bántam meg, hogy utána volt még jópár ismétlés...

2021. jún. 28. 15:18
 13/40 anonim ***** válasza:

Nem.

Én se vagyok egy szőke herceg, ránézek egy üveg sörre 2 kilót hízok, 3x lassabban izmosodok mint a többi férfi, a hasam sose lesz kockás és nem vagyuk túl magas.

Ennek ellenére eljárok edzeni, karbantartom a testem, az arcom, a fogaim, hetente eljárok fodrászhoz pedig nagyon utálom és igyekszem normálisan öltözködni, jól megjelenni.

Nálam az a ronda lány aki ezeket az alap dolgokat nem hajlandó megtenni magáért.

Tehát mégegyszer nem, aki csak hisztizik hogy ronda meg nem kívánatos, közben a hátsóját mereszti egész nap és sír hogy vele mennyire kicseszett a sors azzal még pénzért sem.

2021. jún. 28. 15:29
 14/40 anonim ***** válasza:
70%

Igen, pénzért szexelnék akármilyen ronda nővel, ha nincs bőrbetegsége, és tisztelettel bánik velem (mint üzleti partnerrel). Szőrös punci sem akadály, és a kilógó kisajkak vagy nagy csikló sem zavar. Sőt, utóbbi kimondottan beindít

Mivel nagyon jó vagyok az ágyban, az első alkalom ingyen lenne. Minden további alkalom viszont pénzbe kerülne. Nem azért mert rá vagyok szorulva, hanem mert kicsit perverz vagyok.

2021. jún. 28. 15:44
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem. Csak úgy nem.

Ha belészeretek, és szépnek látnám, akkor igen.

Nem lennék rá képes. Olyan mintha dinnyére kéne felállítani a farkam.

2021. jún. 28. 15:44
 16/40 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, hogy néznek ki, akik igennel válaszoltak, ráadásul ingyen is csinálnák. Mitől vagytok ilyen kétségbeesettek? :D
2021. jún. 28. 15:48
 17/40 anonim ***** válasza:

Tudsz olvasni? Nem voltam kétségbe esve! Így alakult!

11-es voltam!

2021. jún. 28. 15:52
 18/40 A kérdező kommentje:
17, akkor nem lehetett annyira ronda a nő, ha megtetszett... nem rád vonatkozott a megjegyzés.
2021. jún. 28. 15:54
 19/40 anonim ***** válasza:
#16 szó sincs kétségbeeséssel szívem. Nem csak attól lesz tüzes, szenvedélyes a szex mert csinos valaki. A legjobb érzelmi kielégülésemet egy viszonylag csúnyácskának mondható nővel éltem át. Erről ennyit.
2021. jún. 28. 16:03
 20/40 anonim ***** válasza:

én írtam, hogy pénzért csinálnám. velem meg az a bajod kérdező? :D van valaki, akivel nincs bajod?

2021. jún. 28. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!