Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szexelnétek ronda nővel?
Volt már dolgom nem túl vonzó lánnyal. Akkor épp ki voltam éhezve és tök mindegy alapon feküdtem le vele. Nem bántam meg! Nagyon odaadó volt, és az orgazmus (az övé) isten bizony szépítette!
Annyira nem bántam meg, hogy utána volt még jópár ismétlés...
Nem.
Én se vagyok egy szőke herceg, ránézek egy üveg sörre 2 kilót hízok, 3x lassabban izmosodok mint a többi férfi, a hasam sose lesz kockás és nem vagyuk túl magas.
Ennek ellenére eljárok edzeni, karbantartom a testem, az arcom, a fogaim, hetente eljárok fodrászhoz pedig nagyon utálom és igyekszem normálisan öltözködni, jól megjelenni.
Nálam az a ronda lány aki ezeket az alap dolgokat nem hajlandó megtenni magáért.
Tehát mégegyszer nem, aki csak hisztizik hogy ronda meg nem kívánatos, közben a hátsóját mereszti egész nap és sír hogy vele mennyire kicseszett a sors azzal még pénzért sem.
Igen, pénzért szexelnék akármilyen ronda nővel, ha nincs bőrbetegsége, és tisztelettel bánik velem (mint üzleti partnerrel). Szőrös punci sem akadály, és a kilógó kisajkak vagy nagy csikló sem zavar. Sőt, utóbbi kimondottan beindít
Mivel nagyon jó vagyok az ágyban, az első alkalom ingyen lenne. Minden további alkalom viszont pénzbe kerülne. Nem azért mert rá vagyok szorulva, hanem mert kicsit perverz vagyok.
Biztosan nem. Csak úgy nem.
Ha belészeretek, és szépnek látnám, akkor igen.
Nem lennék rá képes. Olyan mintha dinnyére kéne felállítani a farkam.
Tudsz olvasni? Nem voltam kétségbe esve! Így alakult!
11-es voltam!
én írtam, hogy pénzért csinálnám. velem meg az a bajod kérdező? :D van valaki, akivel nincs bajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!