Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok szűz csaj miért kibicel?
A péniszméretet illetően, valahogy mindig a legtapasztalatlanabbak hangoztatják, h nekik x meg y méret nem lenne elég, meg hogy az nem is tetszik.
Fogalmuk sincs mekkora a hüvelyük. Ettől menőbbnek érzik magukat, vagy azt hiszik így nem fog leríni róluk, hogy még a kezükben sem volt férfi nemiszerv, mert full antiszociálisak?
Ne értsétek félre, nem vagyok sem kispöcsű, és komplexusaim sincsenek. Csak nem értem miért ilyenek egyesek. Elég gusztustalan h másokat akarnak megszégyeníteni feleslegesen.
Pedig nekik kéne magukat szégyelni.
Ha nem kicsi a fütyid, akkor mitől ez a nagy frusztrációd?
Nem mindegy mit mondanak a szűz lányok?
#10es vagyok, mint írtam, szüzen nem azon járt az agyam, mekkora a jó fa$z, és ebből kiindulva gyanítom, a többieknek se...
A kérdésedre válaszolva:
A pasikat akarják szivatni, semmi egyéb.
Egyrészt nincs "sok" szűz lány aki ilyeneket mond, ebből a kérdésből látszik, túl sokat használod az internetet és a való élethez nem sok közöd van.
Másrészről pedig egy szűz lány miért ne tudhatá, hogy mekkora a hüvelye és mekkora dolgokat szeret oda berakni? Én feldugtam oda nagyon sok mindent, már 13 éves koromtól kezdve, olyan dolgokat is amik akkorák mint egy f.sz, deozodoros flakon stb, ekkor még senkivel sem csináltam semmiféle szexuális dolgot mégis pontosan tisztában voltam, hogy mekkora dolgokat szeretek odadugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!