Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok szűz csaj miért kibicel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok szűz csaj miért kibicel?

Figyelt kérdés

A péniszméretet illetően, valahogy mindig a legtapasztalatlanabbak hangoztatják, h nekik x meg y méret nem lenne elég, meg hogy az nem is tetszik.

Fogalmuk sincs mekkora a hüvelyük. Ettől menőbbnek érzik magukat, vagy azt hiszik így nem fog leríni róluk, hogy még a kezükben sem volt férfi nemiszerv, mert full antiszociálisak?

Ne értsétek félre, nem vagyok sem kispöcsű, és komplexusaim sincsenek. Csak nem értem miért ilyenek egyesek. Elég gusztustalan h másokat akarnak megszégyeníteni feleslegesen.

Pedig nekik kéne magukat szégyelni.

2021. jún. 27. 00:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
ennek inkább örülnöd kellene, mert az ilyen dumákból egyből levehető, hogy tapasztalan, vagy csak nagyot szeretne mondani megfelelési kényszerből. vagyis könnyebb manipulálni és a végén megdugni.
2021. jún. 27. 00:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok manipulálni, nekem nem az a lényeg (a szexualitásban sem) h valakibe betehessem.
2021. jún. 27. 00:32
 3/14 anonim ***** válasza:
47%

Vajon te honnan tudod, hogy egy komment mögött szűz csaj van?? Még sose láttam itt olyat, hogy "Én csak a húsz centis faxszokat szeretem. 17L (szűz)"

Szerintem senki. Mert nincs.

Ellenben van a kisméretű komplexusos incel, aki a lányokra haragszik, mert nekik jobb a nagyobb. Bár a mérete miatt ismerkedni sem mer, de persze erről is a lányok tehetnek. Ő csak áldozat. De a lányok szégyelljék magukat akkor is! Igaz-e? 😉😄

Szánalmas...

2021. jún. 27. 00:34
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
3-as, nem csak a kommentekre gondolok, a való életben is tapasztalok ezt-azt...
2021. jún. 27. 00:35
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Hat en nem tapasztaltam ilyet soha, nem tudom ezt hol lattad/hallottad. Es azt sem, hogy ez teged miert frusztral ennyire.
2021. jún. 27. 00:40
 6/14 anonim ***** válasza:
41%
Beégtél kérdező... 😁
2021. jún. 27. 00:45
 7/14 A kérdező kommentje:

Itt a GYK-n (csak nem vallják be h szüzek, de persze kiderítettem sokszor), akár a HÉVen ülve is hangosan...

Ismerősi körben is van ilyen csaj. Elég szánalmas. Azért frusztrál, mert irritálnak a hazug, másokat tárgyiasító emberek. Károsak a társadalomra. kb mint a kannibálok

2021. jún. 27. 00:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért, amiért a szűz fiúk is nagymellű, bomba csajokról álmodoznak, akit egész éjszakán át kúrnak megállás nélkül. Aztán egy átlagos, akár csúnyácskább csajtól is elsülünk fél perc alatt.

Amúgy vannak tényleg olyan lányok, akiknek szüzen is már 2 ujj simán bemegy, na nekik garantáltan nagy méret kell, hiába szüzek.

2021. jún. 27. 08:04
 9/14 A kérdező kommentje:
A 2 ujj bemegy az csak a szélességre utal, a hosszra nem.
2021. jún. 27. 08:28
 10/14 anonim ***** válasza:
94%
Hosszban én 18 cm körül szeretem, szüzen nem gondolkodtam rajta, mekkora a jó fa$z....
2021. jún. 27. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!