Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok szűz csaj miért kibicel?
A péniszméretet illetően, valahogy mindig a legtapasztalatlanabbak hangoztatják, h nekik x meg y méret nem lenne elég, meg hogy az nem is tetszik.
Fogalmuk sincs mekkora a hüvelyük. Ettől menőbbnek érzik magukat, vagy azt hiszik így nem fog leríni róluk, hogy még a kezükben sem volt férfi nemiszerv, mert full antiszociálisak?
Ne értsétek félre, nem vagyok sem kispöcsű, és komplexusaim sincsenek. Csak nem értem miért ilyenek egyesek. Elég gusztustalan h másokat akarnak megszégyeníteni feleslegesen.
Pedig nekik kéne magukat szégyelni.
Vajon te honnan tudod, hogy egy komment mögött szűz csaj van?? Még sose láttam itt olyat, hogy "Én csak a húsz centis faxszokat szeretem. 17L (szűz)"
Szerintem senki. Mert nincs.
Ellenben van a kisméretű komplexusos incel, aki a lányokra haragszik, mert nekik jobb a nagyobb. Bár a mérete miatt ismerkedni sem mer, de persze erről is a lányok tehetnek. Ő csak áldozat. De a lányok szégyelljék magukat akkor is! Igaz-e? 😉😄
Szánalmas...
Itt a GYK-n (csak nem vallják be h szüzek, de persze kiderítettem sokszor), akár a HÉVen ülve is hangosan...
Ismerősi körben is van ilyen csaj. Elég szánalmas. Azért frusztrál, mert irritálnak a hazug, másokat tárgyiasító emberek. Károsak a társadalomra. kb mint a kannibálok
Azért, amiért a szűz fiúk is nagymellű, bomba csajokról álmodoznak, akit egész éjszakán át kúrnak megállás nélkül. Aztán egy átlagos, akár csúnyácskább csajtól is elsülünk fél perc alatt.
Amúgy vannak tényleg olyan lányok, akiknek szüzen is már 2 ujj simán bemegy, na nekik garantáltan nagy méret kell, hiába szüzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!