Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bátortalan, szolid, csöndes fiú szinte biztos hogy még szűz?
Figyelt kérdés
Már 23 éves és az átlagnál jobban néz ki.2021. jún. 24. 21:28
1/5 anonim válasza:
Nem kicsit sem. Mindenki tudja hogy te vagy az alattomos tömőgép.
2/5 anonim válasza:
Nincs összefüggés. Sok olyan ember is szexel, akit egyszerűen el se tudsz képzelni abban a szituációban, annyira 0 szexuális kisugárzásuk van:D attól, hogy nem egy nagydumás 'menő' srác, még simán szexelhet. Főleg már ebben a korban. És főleg hogy jól néz ki:D
Nekem volt gimiben egy elég csendes, okostojás, átlagos kinézetű vékonyka srác osztálytársam. Mint kiderült annyira nem elveszett lélek:D simán küldözgettünk egymásnak snap-en intim képeket. Hatalmas farka is volt:D róla azt hinnéd, hogy egy kis félénk nyomi gyerek, közben meg ilyen fotókat küldözget:D szóval ez semmit se jelent
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül látod a másik homlokára ráírva, van aki direkt más képet mutat kifele mint amilyen valójában a saját, oldott közegében. A külsőnek meg semmi köze hozzá. Mondjuk szó se róla a "bátortalan" nem éppen az a tulajdonság amivel túl sok nőt lehetne meghódítani 😂 (főleg hogy aki bátortalan az nem is kezdeményez, a nélkül meg nem megy)
4/5 anonim válasza:
Csak saját példa, rólam az a b@rom terjesztette, hogy aki ilyen kis szótlan szerencsétlen nyüzge az tuti, hogy b'zi akinek a csaját ápolgattam szerda esténként amíg az illető focizott a haverjaival.
5/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok pedig már voltam nővel, és nem prostikra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!