Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány éves korotokban gondoltátok először azt, hogy jó (lenne), ha egy fiú szexinek lát(na)?
Figyelt kérdés
És mikor volt, amikor először szexinek is látott titeket valaki?2021. jún. 25. 13:54
1/12 anonim válasza:
Kb 12. Sajnos azóta se történt meg, vagyis nem tudok róla 😅
2/12 anonim válasza:
8 éves voltam.Még senki nem látott annak lol
15/L
3/12 anonim válasza:
Kb óvodás koromban. Gondolom már akkor annak is láttak, mert elég sok fiú akart barátkozni velem.
4/12 anonim válasza:
14 évesen akartam, hogy egy konkrét fiú annak lásson, egyébként annak is látott, de sajnos soha nem találkoztunk élőben, olyan messze lakott (más országban).
5/12 anonim válasza:
1! 2! Szerintem csak nem tudtok rola.
6/12 A kérdező kommentje:
Aki 12 évet, vagy még korábbi életkort írt: biztosan jól értjük egymást? Azt szerettétek volna olyan fiatalon, hogy egy fiú le akarjon feküdni veletek? Tuti? Nem lehet, hogy csak arra gondoltok, hogy kedveljen, szeressen titeket, barátkozzon veletek, vagy hasonló, de testiség nélkül?
2021. jún. 25. 15:31
7/12 anonim válasza:
Elég érett voltam 12 évesen, a 13 éves barátnőim már idősebb pasikat szoptak le, és random idegenekkel szexeltek. Utólag gáznak találom, de akkor nyilván irigy voltam rájuk.
8/12 anonim válasza:
2# vagyok:bocsi akkor félre értettem,12 voltam mikor eloszor gondoltam rá
9/12 anonim válasza:
#6: Szexinek látni, meg pusztán egy numerára vágyni távolról sem ugyanaz.
10/12 anonim válasza:
Nem értettük félre egymást, igen úgy is tetszeni akartam :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!