Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy a férfi nem hajlandó orális szexre, mert nem tetszik neki a barátnője puncija?
Jóég ez de gáz.
Nekem is nagyon kilógnak a kisajkak, rettenet utálom és szorongok tőle mindig, olyan mint egy kisebb fax, de ezt dobta a gép. :D Rendbentartom, igényes vagyok magamra, és még soha egy férfi sem mondta hogy emiatt kevesebb vagyok, vagy nem akar kinyalni. Ez tényleg csak a nők fejében szül ennyi komplexust. Ha valaki akivel együttvagyok és szeret ezt mondaná, én úgy otthagynám mint eb a Szaharát.
2 párom volt eddig, imádtam velük szexelni, konkrétan vágytam is rá hogy nyaljam őket. Kb 1 hónapja lefeküdtem egy lánnyal, akinek salátapuncija volt és nagyon nem jött be. Az a vicces hogy először sötétben feküdtünk le és kinyaltam, de mikor 2. alkalommal rendesen láttam világosban akkor egyáltalán nem volt kedvem kinyalni. Ezután megmondtam neki hogy inkább hagyjuk. Nem csak ez a punci kinézet volt a gond de azért ez is része volt.
Mindemellett nem szeretném ha emiatt szoronganátok lányok, ha valakit tényleg szeretek, kétlem hogy a salátapunci szakítóok lenne, csak azért írtam le hogy tényleg van ilyen akinek nem tetszik
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!