Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy a férfi nem hajlandó orális szexre, mert nem tetszik neki a barátnője puncija?
Nagyon kívánatos lehet egy olyan punci is ahol kilógnak a kisajkak.
Akik emiatt megaláznak valakit, azok nem is érdemelnek nőt maguk mellé.
Emiatt ne zavartasd magad, ha a barátodat zavarja, majd lesz olyan aki örömmel kényeztet.
Dehogy. Ne gondolj ilyesmire, csak simán önző a barátod. Mást se nyalna ki.
És, hogy mennyire jellemző? Semennyire.
Szerintem nem normális ha a barátod taszítónak találja a puncid emiatt.
Bár én eleve azt mondom hogy pl egy farok szép, nem mind, de engem izgat a látványa. Főleg ha a párom az illető. Úgy gondolom ez a normális fordítva is. Egy normális hetero férfi szereti a puncit, szőrösen, logósan, nem logósan, pláne a barátnőjét.
Bocs hogy ezt írom, szerintem a pasid hülye, ez a steril fajta aki fújjog csak mert, ok nincs.
Egyetlen egyszer találkoztam olyannal akit zavart 3 szál szőr is odalent, szar is volt vele a szex :/
Beszélgettem a fiú haverjaimmal erről, és egyöntetűen azt mondta mindegyik hogy ha tetszik neki a lány, esetleg érez is iránta akkor teljesen mindegy hogy néz ki a puncija, legyen ápolt, csak ez az alap.
NEM gusztustalan, a pasidnak az orállal van baja (vannak sajnos ilyen pasik) ha egy 18 éves topmodell csaj babapuncija lenne azt sem nyalná.
Egyébként te mi a franckarikáért vagy még egy olyan kapcsolatban ami az önbizalmadat, önbecsülésedet a béka s.gge alá küldi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!