Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti hogy lettetek jók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti hogy lettetek jók az ágyban?

Figyelt kérdés
Persze az ember tudja mit kell csinálni, de ezt nem tanítják sehol, hogy lehet igazán jónak lenni?
2021. jún. 24. 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Gyakorlás. Ééés gyakorlás.
2021. jún. 24. 13:53
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Gyakorlat teszi a mestert.
2021. jún. 24. 13:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlás, tapasztalat ÉS odafigyelsz a partneredre.
2021. jún. 24. 13:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Oké csak ha az elején béna vagyok és ezt látom a másikon is, mármint hogy bénának tart, az eléggé elveszi az önbizalmat.
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlás, kommunikáció
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Még annál is fontosabb a lelkesedés.

Nem az, hogy görcsölsz, hanem mutasd azt a partnerednek, hogy akarod őt, kívánod a szexet, vágysz rá.

2021. jún. 24. 14:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen csak tudni és merni kell élvezni.

Ha ez megvan, akkor szinte minden megvan :)

2021. jún. 24. 14:05
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nagyon jó vagyok. Pár hónap alatt jobb lettem mint párom összes exe. 10/10
2021. jún. 24. 14:12
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ez nem annyira a gyakorlat vagy tapasztalat mennyiségén múlik, inkább beállítottság kérdése, ki mennyire nyitott, szenvedélyes, és mennyire van meg a kémia a partnerrel. Életem legjobb szexpartnere 17 éves volt, sokkal kevesebb tapasztalattal rendelkezett, mint a harminc felettiek, akikkel voltam, mégis kenterbe verte őket. Az idősebbeknél már inkább rutinszerű, nyugis a szex, egy fiatal még sokkal szenvedélyesebb(legalábbis a pasik, nőkről nem tudok nyilatkozni).

Én amúgy úgy fejlesztettem a tudásom, hogy utánaolvastam, hogy kell jól szopni es azt a technikát gyakoroltam utána, illetve szeretek sokféle pózt kipróbálni. És nem úgy szexelek, hogy “na este 8 van drágám, gyerünk”, hanem amikor épp rámjön, spontán :D

25L

2021. jún. 24. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Tetszik a 9-es hozzáállása. :)

Egyébként azért a gyakorlás sokat segíthet. Viszont tény, hogy ha rágörcsölsz, nem engeded el magad, tele vagy gátlásokkal, akkor nem segít... Ezeket le kell küzdeni, akár úgy is, hogy megbeszélitek őket a partnereddel. :)

2021. jún. 24. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!