Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában nem áll fel, hormonprobléma miatt. A barátnőm szeret engem, de azt mondja, hogy vegyünk be néha valakit hármasba, hogy a szájával kényeztessen miközben a harmadik fél dugja. Ez megoldás lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, ráadásul igazi bombázó, éppen ezért fájna lelkileg…2021. jún. 23. 13:46
1/7 anonim válasza:
Nem, mivel itt nem mindkét fél akarja a többest. A ráerőltetésnek mindig rossz vége van.
Nem biztos, hogy hormonprobléma... az impotencia legtöbbször mentális stressz hatása. Hármas helyett inkább az urológust próbáld, biztos hogy lesz bogyója a problémádra!
2/7 anonim válasza:
Ebből se így, se úgy nem lesz jó dolog. Elég szomorú, hogy a barátnődnek egyből ez jut eszébe segítség helyett. Nálunk is volt ilyen, mégsem dugattam magam, hanem segítettem a párom. Ha te nem szeretnéd ne is menj bele, csak sérülsz. Ha nem mész bele valószínűleg megcsalás lesz a vége. Sajnálom, hogy ilyen párod van!
3/7 anonim válasza:
Baromság már bocsi. Gondolom ez csak átmeneti amit nyilván ezt lehet kezelni. Nem bír ki a nőd pár hetet szex nélkül? Nyald ki, ujjazd meg, használjatok vibrit addig amíg nem jössz helyre. Orvoshoz feltétlen menj el minél előbb, lehet felír viagrát. Ha neked nem jön be az akkor ne menjél bele ebbe a barátnődet valószínűleg izgatja az hogy ketten dugják egyszerre ezért ez most jó ürügy neki, hogy rávegyen téged a vágyára.
4/7 anonim válasza:
Van is jelöltje akivel szexelne?
5/7 anonim válasza:
Ha elmegyek haramdiknak és nem áll fel, akkor vajon felhagy az ilyen tervekkel? :'D
6/7 anonim válasza:
"Ez megoldás lehet?" - kérdezed
Kérdem én: mire? A merevedési problémáidra? Arra biztos nem.
Arra, hogy a nőd jól meg legyen dugva? Hát arra igen, bár ha neked ehhez semmi közöd, hamar kiszorulsz a kapcsolatból.
Mióta tart ez az állapot? Előreláthatóan meddig tart még?
7/7 anonim válasza:
Irj privibe. Megyek 3.nak szivesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!