Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hormonprobléma az oka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hormonprobléma az oka az impotenciának?

Figyelt kérdés
2020. febr. 28. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod?
2020. febr. 28. 23:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Szteroid kúra után jelentkeztek a gondok.
2020. febr. 28. 23:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Urológiára menj el.Ott segítenek.
2020. febr. 28. 23:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Úgy tudom ilyenkor hcg-t szoktak adni ott és attól helyrejön.

2020. febr. 28. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Van spontán reggeli merevedésed? Ha igen akkor nem szervi okai vannak? Mi más változott? Nem lehet hogy az alapbetegséged (amire a szteroidot kaptad) csökkenti eleve a libidódat?

Egyébként: urológia... ezt jól mondják, sok sikert, jó gyógyulást! (az urológus majd megmondja, hogy szervi v. mentális eredetű a gond)

2020. febr. 28. 23:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Van reggeli viszont csak félig.

Sajnos a szteroidot nem felírták hanem én buta kezdtem szedni mert izmosabb akartam lenni mert volt klinikai depresszióm egy rossz házasság miatt és azt hittem ha doppinggal növelem az izmokat akkor majd lesznek csajok és megint egy jó házasság.

Egyébként már a klinikai depresszió után is csak félig állt.

2020. febr. 29. 00:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit szedtél,vagy szúrtál.És azt sem,hogy natural miért nem elég edzeni.

Na mind1

Attol függ mennyire b...ad el a hormontermelésedet.A szervezeted leállt a tesztoszteron termeléssel,mert kivülröl beavatkoztál.

Ha abbahagytad,,akkor egy idő után helyre fog állni.Kortól is függ persze.

Ha súlyos a probléma,akkor keress fel egy endokrinológust.

2020. febr. 29. 08:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,minél előbb felkeresek egy endokrinológust.
2020. febr. 29. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!