Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 lányból mennyinek van saláta puncija?
Olyanra gondolok akinek nagyon kilógó. Kb 1 cm re.
Szerintem nagyon izgató de még nem találkoztam ilyen lánnyal.
9-es:
Nem, csak túl kell lépni a kamaszkori testképzavaron.
Mondom ezt saláta puncival rendelkező nőként, aki rengeteget szorongott régebb emiatt, de egy jó párkapcsolat kirántott az öngyűlöletből.
13-as:
Jó, de akkor sem kötelező reklámozni a testképzavart és komplexusokat.
9 vagyok, ez nem testképzavar. Testi fogyaték, rendellenesség.
Nyugodtan kérdezz meg 10 pasit, mennyire vonzó nekik egy lifegő bőrlebeny a nő lábai között. Lehetőleg olyanokat, aki nem akarnak megdugni, mert akkor úgyis behazudnak mindent, amit hallani akarsz. Aztán részegen a salátás puncidon röhögnek öklendezést imitálva a haverokkal.
Testképzavarnak az a lényege hogy objektíven nincs probléma de az illető úgy gondolja hogy van. Itt viszont tekintve hogy például nekem sem, és még jópár válaszoló szerint más embereknek sem tetszik a salátapunci, így ez egy jogos elégedetlenség a testeddel adott esetben. Ettől függetlenül azért írtam hogy "bocsi", mert tisztában vagyok vele hogy rossz hogy nem tud vele mit kezdeni az illető, de sajnos ez van, nem szép szerintem. Most ez olyan mintha valakinek pl anyajegy van a makkján. Senki szerint nem szép de hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!