Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini fiúknak melyik tetszik jobban, a baba vagy a saláta punci?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 11:10
2/14 anonim válasza:
Nekem a saláta. Első barátnőmnek olyan volt és isteni volt 🥰
Mostaninak baba. Elsőre kicsit féltem, hogy vajon tetszeni fog-e, fel tudok-e rá izgulni, de rájöttem, hogy ez huszadrangú dolog....
3/14 anonim válasza:
Nem vagyok tini de nekem a saláta jobban tetszik. Na persze egyikkel sincsen semmi bajom, csak ha már elméletben választhatok akkor saláta!
26F
4/14 anonim válasza:
A tini fiúk örülnek, ha bármilyen puncihoz jutnak is. Legalábbis, amikor én voltam fiatal, akkor nem foglalkoztunk ilyen hülyeségekkel, a punci az punci és kész.
7/14 anonim válasza:
Elmúltam 20,amire megtudtam hogy vsn ilyen szempont hogy hogyan néz ki. Nekem azonban még mindig az a véleményem, hogy ha illatos, nedves, ha megnyalom legyen finom, ha beledugom lüktesen. Az hogy van e rajta pattanás, hogy saláta e vagy sem, kicsit se számít.
8/14 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne legyen büdös.
9/14 anonim válasza:
Mekkora badarság.Szerintem az a fontos, hogy tiszta legyen ápolt. Hiába baba, ha igénytelen és büdös.
10/14 anonim válasza:
Legyen apolt, ennyi. Tini koromban egy puncit lattam. Foggalmam nem volt h van olyan, hogy baba es salata 😀😀 orultem, hogy latok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!