KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » Tinderen honnan tudhatom hogy...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Tinderen honnan tudhatom hogy melyik lĂĄny keres szexet?😁 Én töketlenkedem vagy elbeszĂ©lunk egymĂĄs mellett?

Figyelt kérdés

MĂĄr hasznĂĄlom egy ideje a Tindert Ă©s igazĂĄbĂłl hallottam rĂłla hogy sok pasi egybƑl a szex tĂ©mĂĄra tĂ©r Ă©s ezzel sok csajt elĂŒldöznek errƑl az alkalmazĂĄsrĂłl.

Én Ășgy voltam vele idĂĄig hogy fokozatosan udvarlok a csajoknak Ă©s nem leszek olyan mint a többi Tinderes pasi hogy rĂĄtĂ©rek a szexre.

LegutĂłbb pĂ©ldĂĄul ismerkedtem egy csajjal Ă©s Ƒ is mondta hogy sokan undorĂ­tĂł mĂłdon viselkednek Ă©s beszĂ©lnek vele.

BeszĂ©lgettĂŒnk vagy 2 hĂ©tig Ă©s elhivtam randira egy kĂĄvĂ©t meginni.

Erre fel írja hogy:"Biztosan csak kåvéznånk? Tuti hogy fel akarsz hívni a lakåsodra"

Mondom dehogy,csak egy sima randi, kĂĄvĂ©zunk, beszĂ©lgetĂŒnk.

Egy idƑ után leírta hogy Ƒ szexet akart tƑlem.

Azt mondta hogy Ă©n normĂĄlisan viselkedtem vele,ez is tetszett neki.

IgazĂĄbĂłl volt mĂ©g ilyen pĂĄr eset hogy a vĂ©gĂ©n kiderĂŒlt hogy szexet akarnak a csajok.

A többi csaj,mĂĄr a randi elƑtt le lĂ©ptek,szĂłval komoly kapcsolatot nem talĂĄltam ott.

Vajon én töketlenkedem vagy csak egyszerƱen elbeszélunk egymås mellett a csajokkal?

Hogyan lehet kiszƱrni az olyan lånyokat akik szexre hajtanak?

Egyszer kívåncsisågból leírtam az elején,de akkor viszont senki sem reagålt pozitívan

2021. jĂșn. 22. 17:19
 1/5 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
NormĂĄlisan kell beszĂ©lgetni Ă©s utĂĄna rĂĄtĂ©rni a szex tĂ©mĂĄra. EgyĂ©bkĂ©nt elĂ©g nehĂ©z rĂĄjönni hogy ki nyitott rĂĄ, ha Ƒ nem ad jelet szĂĄndĂ©kosan.
2021. jĂșn. 22. 17:25
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/5 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Aki nem Ă­rja ki, hogy komoly kapcsolatot keres, annĂĄl talĂĄn tobb esĂ©lyed van csak szexre. De amĂșgy igen, elĂ©g nehĂ©z tĂ©ma. PrĂłbĂĄlkozni kell, meg ƑszintĂ©nek lenni, egyszer bejon majd :D
2021. jĂșn. 22. 17:31
 3/5 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Nem fogod tudni kitalĂĄlni, mert ahhoz egyenesen kĂ©ne beszĂ©lniĂŒk. Nem szeretik azt, aki szexre nyomul, de Ƒ szexet akar, de nem meri kimondani, ezĂ©rt neked kell jelezned, de ha jelzel, tuti csak szexet akarsz, stb. Nem jĂł sehogysem. SzĂłval nem mellĂ©beszĂ©lsz, csak mĂĄr belezavarodtak az egĂ©szbe, Ă©s nem tudjĂĄk kifejezni magukat Ƒk sem, Ă©s szerintem azt sem tudjĂĄk, mit akarnak.
2021. jĂșn. 22. 17:36
 4/5 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Hu, ilyenkor orulok, hogy meleg vagyok. Nekem kb 10 percbe telik leszervezni egy szexrandit, ha szexelhetnekem tamad. :D
2021. jĂșn. 22. 17:52
 5/5 anonim ***** vĂĄlasza:
40%
JĂł neked. Én is lennĂ©k nagyon meleg, annyira de annyira jĂł lehet. Annyit szĂ­vunk ezekkel...
2021. jĂșn. 22. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!