Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Tinderen honnan tudhatom hogy melyik lĂĄny keres szexet?đ Ăn töketlenkedem vagy elbeszĂ©lunk egymĂĄs mellett?
MĂĄr hasznĂĄlom egy ideje a Tindert Ă©s igazĂĄbĂłl hallottam rĂłla hogy sok pasi egybĆl a szex tĂ©mĂĄra tĂ©r Ă©s ezzel sok csajt elĂŒldöznek errĆl az alkalmazĂĄsrĂłl.
Ăn Ășgy voltam vele idĂĄig hogy fokozatosan udvarlok a csajoknak Ă©s nem leszek olyan mint a többi Tinderes pasi hogy rĂĄtĂ©rek a szexre.
LegutĂłbb pĂ©ldĂĄul ismerkedtem egy csajjal Ă©s Ć is mondta hogy sokan undorĂtĂł mĂłdon viselkednek Ă©s beszĂ©lnek vele.
BeszĂ©lgettĂŒnk vagy 2 hĂ©tig Ă©s elhivtam randira egy kĂĄvĂ©t meginni.
Erre fel Ărja hogy:"Biztosan csak kĂĄvĂ©znĂĄnk? Tuti hogy fel akarsz hĂvni a lakĂĄsodra"
Mondom dehogy,csak egy sima randi, kĂĄvĂ©zunk, beszĂ©lgetĂŒnk.
Egy idĆ utĂĄn leĂrta hogy Ć szexet akart tĆlem.
Azt mondta hogy Ă©n normĂĄlisan viselkedtem vele,ez is tetszett neki.
IgazĂĄbĂłl volt mĂ©g ilyen pĂĄr eset hogy a vĂ©gĂ©n kiderĂŒlt hogy szexet akarnak a csajok.
A többi csaj,mĂĄr a randi elĆtt le lĂ©ptek,szĂłval komoly kapcsolatot nem talĂĄltam ott.
Vajon én töketlenkedem vagy csak egyszerƱen elbeszélunk egymås mellett a csajokkal?
Hogyan lehet kiszƱrni az olyan lånyokat akik szexre hajtanak?
Egyszer kĂvĂĄncsisĂĄgbĂłl leĂrtam az elejĂ©n,de akkor viszont senki sem reagĂĄlt pozitĂvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!