Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb lány miért kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lány miért kapcsolatfüggő?

Figyelt kérdés

Vagy azt gondolják ha nincs barátjuk akkor rondák?

Sok lány annyira görcsösen, gyorsan akár barátot taláni.

Én fiú vagyok de igazából egyedül is elvagyok. Meg azt is észre vettem hogy vannak lányok akik csodálkoznak hogy nincs barátnőm de milyen jó kedvű vagyok. Olyan fura ez nekem.

2021. jún. 20. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Helyes. Nyugodtan legyél el egyedül.
2021. jún. 20. 17:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csak akkor vagyok kapcsolatban, ha valaki igazán megfog.

Ez eddig 4 fiú volt, most az 5., akivel összeköltöztem már (21 vagyok).

Egyedül sokkal jobban megvagyok, mint egy szar kapcsolatban.

2021. jún. 20. 18:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Én jobban érzem magam egy állandó kapcsolatban, mint egy hullámzó szex kapcsolatban, ráadásul sokkal jobban is teljesítek a munkahelyen vagy akárhol máshol ha van egy állandó társ az életemben, nekem fontos hogy legyen valaki ,ha nem normális felfogás ez akkor is, kell akit mindig szerethetek☺️
2021. jún. 20. 18:38
 14/18 anonim ***** válasza:
47%

Csak akkor vagy kapcsolatban, ha valaki megfog, de 21 évesen már ez az 5. 😀 Az igen

2021. jún. 20. 19:27
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Mert nem képesek egyedül semmihez se kezdeni a világban, maximum sajnáltatják magukat.
2021. jún. 20. 19:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Több mint fél éve nincs kapcsolatom, nem is keresem görcsösen, teljesen jól elvagyok egyedül is.
2021. jún. 20. 19:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

2019 óta vagyok egyedül. Voltak ismerkedesek de nem akarok mindenáron nem megfelelő férfival együtt lenni.

Amikor lesz.rjak a fejem és nem írnak többet, minden indok nélkül lelépnek, megbeszéljük a találkozót de nem írnak 1 nappal a találkozó előtt és kb fogalmam sincs, hogy miért pedig jót beszélgettünk. Biztos talált mást de legalább elmondaná az igazat,csak erre se alkalmasak. Nem hogy kapcsolatra. Úgyhogy ez van, nem akarok társas magányban lenni olyan férfival aki szrik a fejemre egy nagyot meg hazudozik a saját érdeke miatt lehet az bármi szex akármi...

De a szerencsém legalább annyi, hogy 2 hetet pazarolok rájuk max. Annyi idő alatt kimutatják a foguk fehérjét. :)

Várok tovább és a csalódások ellenére próbálok nyitott és érdeklődő maradni. Vannak olyan idők amikor szünetet tartok. Olyankor tök jól el vagyok magamban. Néha van amikor elgondolkozom vajon ennek mi értelme így, aztán elkezdek ilyenkor ismerkedni és amikor megint egy kétszínű emberrel hoz össze sors rájövök egyedül lenni nem is olyan rossz mint egy hamis emberrel tovább ismerkedni aki csak kihasználni akar.

Esküszöm egyébként nagyoon sokat változott a világ pár év alatt.

Én is változtam. De hogy itt interneten mennyi nem törődöm ember van akik egyszercsak eltűnnek szó nélkül pedig jókat beszélgettem velük :D hihetetlen.

Ez van. Nem fogok senkinek se megfelelni, a kicseszett érdeküknek meg pláne nem. :) Inkább egyedül vagyok mint egy olyannal aki nem tisztel engem és lesz.r. Meg akkor használna amikor ő akar.

2021. jún. 20. 20:04
 18/18 anonim ***** válasza:

#14 , a #12 vagyok.

Szerintem az 5 nem sok 21 évesen. Főleg úgy, hogy nagyon rövid kapcsolataim voltak. Plusz, nem 18 éves korom óta 5.

Többet voltam szingli, mint amennyi időt voltam a 4 kapcsolatban összesen:).

2021. jún. 20. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!