Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatfüggőséből van kiút???
Te is tudod mi a megoldás.
Olyan mint az alkoholizmus. Le kell tenni a piát/kapcsolatot és távol kell maradni tőle, akármennyire is nehéz.
Mi a bajod valójában? A függőséggel csak hiányt pótol az ember.
Magányos vagy, nincsenek barátaid? A szüleid nem szerettek igazán? Zaklattak gyerekként?
Ezer oka lehet a függésednek. A forráshoz kell menni, és szembesülni azzal, hogy a valódi problémát nem oldja meg a világ összes kapcsolata se.
Hát igen.
Szóval egyetlenegy szoros kapcsolatod van mindig (a párkapcsolatod)? Ugye tudod, hogy ettől kiszolgáltatott leszel? Lehet hogy próbálkoznod kéne néhány barátot szerezni.
Apukád jól bánt veled?
Az, hogy van egy kapcsolatod, visszamenőlegesen nem fogod tudni megváltoztatni a múltat.
Sajnálom!
Ugye tudod, hogy úgy mint apukád, egy férfi sem fog szeretni?
Szerethetnek jobban mint bármit, megtalálhatod ezt a szeretetet, de nem lesz ugyanaz mint apukáddal. :(
Van kiút, egy pszichológus is segíthet, vagy érdemes önsegítő könyveket is belehet szerezni.
Továbbá, ha van lehetőséged, akkor szerezz egy cicát/kutyát, hogy könnyebb legyen átvészelni a magányt a gyógyulási idő alatt, ha rálépnél arra az útra.
A kapcsolatfuggőség folyamt oda vezet hogy nem tudsz egyenrangu tars lenni. A ffiaknak pedig arra van szükségük.
Én is ilyen voltam.
Nekem az segitett hogy a behódolasom miatt nem egy kapcsolatban nyomtam el magam, hogy megfeleljek a másiknak. Mégis tönkrementek a kapcsolataim. Pedig hatalmas áldozatokat hoztam a masik miatt a függőségembol kifolyolag.
Egy idő mulva olyan szinten tönkrementem lelkileg az önelnyomás es szakitasok miatt, hogy akkora de olyan hatalmas dac lett bennem, hogy ha a másik a feje tetejére is áll akkor sem fogok soha többé megfeleltségi kényszerben elni! Vagy elfogad ilyennek amilyen vagyok vagy el lehet ballagni mert én már keptelen vagyok ujabb es ujabb kapcsolatban szenvedni feleslegesen azaz tokmindegy mennyire is akarnek megfelelni akkor is lelépnek.
Most jutottam el arra a szintre hogy a mostani kapcsolatomban már képtelen vagyok lehajtott fejjel behódolni es mik vannak?? Teljesen magabiztos nőnek és egyenrangú társnak tekintenek!
Nem tudom, szerintem nincs. Legalábbis én még nem találtam.
Nap mint nap látom a vénasszonyokat, akik egyedül tengetik a napjaikat, növényekhez beszélgetnek, macskát tartanak. Ott vannak az egyedülálló anyák, akik egy kiüresedett, megkeseredett vérmamik, akik a lehető legjobb módon próbálják korlátozni a gyerekeik szabadság- és önállóság utáni vágyát, hogy örökkön-örökké velük maradjon a gyerek. Ott vannak azok az apák, akik kétségbeesetten keresnek, kutatnak nőt maguknak, hogy ne legyenek egyedül.
Nagyon rossz érzés, ha valaki egyedül van. Főleg olyanoknak, akik nem rendelkeznek előnyös külsővel (külső megfog, belső megtart) és eljárt felettük az idő. Számomra rémisztő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!