Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ki probalnatok a helyemben..?
Figyelt kérdés
Van egy pasim akivel jó a szex meg minden, de ahogy a férfiak csalfak úgy a nők sem kulonbek. Ami érdekelne, a pasimnak 15cm van és jól dolgozik vele, de beszelgetek egy sráccal akinek nagyobb a farka,18cm, és ráadásul 10 évvel fiatalabb is a pasimnal, (40 a pasim) szóval ti ki probalnatok milyen egy nagyobb farkú srác?2021. jún. 19. 22:27
3/26 anonim 

válasza:

Én nem.
Ez undorító dolog, ha tud róla, akkor igen, de a háta mögött szinte megcsalás. Anonim oldal, lehet tudni hány éves vagy? Ha 30 alatt, akkor jobb ha nem vele maradsz, de ha 30 felett, és az a srác fiatalabb nálad, az már mocsokság.
Bocsánat, én véleményem
4/26 anonim 

válasza:

Nem a méret a lényeg, hanem hogy tudja-e használni.
Szexchat alapján szerinted tudná?
Amúgy szerintem nem érné meg.
5/26 A kérdező kommentje:
3, igen az meg csalás, ahogy ez fordítva is van a férfiak részéről. Ha tőlem fiatalabb a srác az miben mocsoksag? Mert én is elveznem azt amit akárki más is?
2021. jún. 19. 22:37
6/26 anonim 

válasza:

Én nem. Ha kipróbálod előtte mindenképp szakits a baratoddal, úgy a tisztességes.
7/26 anonim 

válasza:

Ha nem gond hogy rámehet a kapcsolatod..
8/26 anonim 

válasza:

Kérdező, azért undorító, mert megcsalod egy nálad fiatalabbal, de tudod mit? Csináld, remélem meg.. és össze vesztek.
9/26 A kérdező kommentje:
4, semmi szexchat nem volt. A méret pedig számít, ha játékos is, de kicsi és nem érzem attól kinek lesz jó..?
2021. jún. 19. 22:41
10/26 anonim 

válasza:

Most komolyan beleálltok szegeny kerdezobe aki csak megkerdezett valamit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!