Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ki probalnatok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ki probalnatok a helyemben..?

Figyelt kérdés
Van egy pasim akivel jó a szex meg minden, de ahogy a férfiak csalfak úgy a nők sem kulonbek. Ami érdekelne, a pasimnak 15cm van és jól dolgozik vele, de beszelgetek egy sráccal akinek nagyobb a farka,18cm, és ráadásul 10 évvel fiatalabb is a pasimnal, (40 a pasim) szóval ti ki probalnatok milyen egy nagyobb farkú srác?

2021. jún. 19. 22:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

Önmagában az sem túl szép a párodra nézve hogy más férfival beszélsz,és tudod a farka méretét.Amiből arra lehet következtetni hogy nem épp baráti csevejt folytattok...Ha meg szexelsz is majd vele,akkor megcsalod a párod,ami csak téged minősít.Főleg az indok.Hogy csak mert kiakartál próbálni egy nagyobb méretet.

Már ne haragudj meg,de pontosan az ilyen nőket nem tudják a pasik komolyan venni...és csodálkoznak hogy miért csak szexre kell a másiknak...

2021. jún. 19. 22:44
 12/26 anonim ***** válasza:
57%

10es

Ne védd, éppen megcsalná a barátját. Ha csak nem veled🤫

2021. jún. 19. 22:45
 13/26 anonim ***** válasza:
80%

Ha azt kérdezné meg, hogyan lehet egy pénztárcát jól ellopni valakitől, az se lenne népszerű.

Tudod, azért többségében normális emberek járnak ide.

2021. jún. 19. 22:46
 14/26 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Attól, mert vannak hűtlen emberek, én nem leszek az.
2021. jún. 19. 22:55
 15/26 anonim ***** válasza:
85%

Lol

Nem... Már az is épp elég baj, hoyg úg beszélgetsz más pasikkal, hogy a farok méretét vitatjátok meg. Ha megcsalod a párod, az rohadt undorító féreg dolog. Ha nagyon akarza nagyobb farkat, akkor szakíts és azzal szexelsz skivel akarsz. Azt írtad alig érzed a párodét? Akkor minek vagy egyáltalán vele? Már az elején is ilyen volt neki... Ha azt válaszolnád, hogy milyenjó ember és mert szereted stb az kamu, mert akkor eszedbe se jutna megcsalni.

Mellesleg 15cm nem kicsi egyáltalán. Nekem még fáj id ha tövig megy. Szóval te lehetsz tágabb az átlagnál, ami nem baj csak akkor minek jöttél össze a pároddal anno?...

Az meg nem kifogás, hogy a pasik is hűtlenek:D nem is értem a logikát. A te párod hűtlen? Ha nem, akkor mit érdekel jogy mások férje félrekefél-e?

2021. jún. 19. 23:12
 16/26 anonim ***** válasza:
78%

Miért beszélgetsz kapcsolatban mással? Ezt sosem értettem.

Ha pedig számít a méret, miért nem szakítasz vele hamarabb? És ha a másiknak nagy lesz a mérete, de pár szex után eldob, az jobb lesz?

Minek jössz össze idősebbel?

30 F (KISFARKÚ 13 CM!!!!)

2021. jún. 19. 23:56
 17/26 anonim ***** válasza:
70%
Magyarán félre akarsz kúrni mert bejön neked a másik pasi és indokként a farokméretet, meg az életkorát hozod fel. A te dolgod bár a korrekt az lenne ha előbb szakítanál a pasiddal.
2021. jún. 20. 02:54
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem írtam hogy kicsi a 15 cm.. Azt írtam jó és jó is vele.. Hogy egy kérdés miatt ilyen tamadasba lendul mindenki pedig elég érdekes, amikor olyan pasik írnak ki kerdeseket akik kapcsolatban vannak, és szexpartnert keresnek, illetve hasonló k, ez nem probléma csak ha egy nő kérdez meg egy kíváncsi dolgot, jó e lehet?? Rengeteg nö és pasi teszi a felre.. ku.. st, én nem tettem de megdobalnak... Vicces 😀
2021. jún. 20. 08:36
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem tetted, de fogod. Úgy írtad ki ezt a kérdést mintha egy tárgyról lenne szó.

Ha nem gond hogy a kapcsolatod rámehet akkor csináld. Nyilván a párod nem szereted amúgy nem akarnád más farkát próbálgatni.

2021. jún. 20. 09:11
 20/26 anonim ***** válasza:

Igazad van,a mi véleményünk amúgy sem számít.De ha kíváncsi vagy hogy helyén való-e a gondolkodásod,akkor ülj le a pároddal,és beszélgess vele erről.Hogy van egy ilyen gondolatod,és van is hozzá partnered.Aztán láthatod a reakcióját.Ha nincs semmiféle perverziója,hogy látja hogy más dugja a barátnőjét,akkor valószínű elítél,és melegében kihajít.

Vagy képzeld csak el fordítva a szitut,hogy van egy párod,akivel úgy érzed minden jó,szereted.De ő folyamatosan azon kattog,hogy milyen lenne együtt lenni egy másik nővel.Akinek mondjuk szőke a haja.Csak mert kíváncsi.Gondolom a te gondolkodásod szerint tapsolnál örömödbe és támogatnád az ötletét?!

Az a felháborító hogy úgy írtad le a mostani kapcsolatod hogy jó vele a szex,ezzel a mérettel is.És gondolom mivel nem akarod kidobni,így minden más is jól működik.És ennek ellenére is megcsaláson jár az eszed.

Szerintem csináld,és úgy csináld,hogy bukjál le a párod előtt,csak hogy ne raboljátok tovább egymás idejét,és tovább léphessen.

2021. jún. 20. 09:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!