Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők: melyik volt a legabszurdabb ajánlat?
Gondolom elég gyakran szoktak nektek itt ajánlatokat tenni a pasik. Melyik volt a legabszurdabb? Amikor pl semmilyen szexuális tartalom nem volt a kérdésben és/vagy a válaszban de mégis egy pöc$ös képet küldtek nektek, vagy valamilyen hasonló.
Melyik volt az az eset, amikor legjobban fogtátok a fejeteket, hogy hogy lehet egy férfi ennyire ösztönlény?
Milyen gyakran tesznek nektek ajánlatot?
Hogyan kezelitek?
Ha gondoljátok, üzenetben is megírhatjátok.
Ha szabad kérnem, legyetek szívesek írni, hogy hány évesek vagytok.
Köszönöm
(Kedves pasik, légyszi legalább most hagyjátok békén őket!)
1
Olyan itt is van, még a kérdéseket is gyártja ezzel kapcsolatban. :D
1es
Előtte való nap bableves, székelykáposzta legyen a menü. Vacsira meg sült máj. 🙂
Itt az oldalon rengeteg ilyen volt már.
Kezdve a kéretlen pöcsképektől, a dugnálak, mint a huzat beszólásokon át a különös fétisekig, aberrációkig (állat szex, bundás fickó, pénzért szex, kakiszex, taposós szex, savanyú láb)
Akárhányszor válaszolok az oldalon és kiderül, hogy nő vagyok, legalább öt üzenetet azonnal kapok. Vagy faggatóznak a szexuális életemről (akkor is, ha a kérdés amire válaszoltam nem erről szólt) vagy ajánlatot tesznek. Szerencsére mostanság nem kapok képeket.
Instagramon ritkábban találnak meg, de ott már egyenesen a kezemet is megkérték (indiai volt a srác, szerintem két mondatnál többet nem tudott angolul), de ott is jönnek néha a farokképet meg az egysoros felszedős szövegek.
Az alábbiak különösen megleptek (mind Gyakorin történt):
- mennyi pénzért játszanám el, hogy az anyja vagyok
- mennyi pénzért szopnám le az utcán / barátai előtt / nála
- szeretem-e a bundákat és maszturbálnék-e rajtuk
- mennyit szoktam pisilni, amikor felkelek
- tapostam-e már rá valaki farkára
- köptem-e már rá valaki farkára
- voltam-e kutyával
- küldjek képet arról, milyen nagyra tudom nyitni a számat
- küldjek képet az orrlyukamról
- küldjek képet arról, hogy bent van a tamponom
Általában vagy nem reagálok rá, de néha visszaírok, amiben megjegyzem, hogy mennyire nevetséges és idióta alak. Nem feltétlenül azért, amit szeret (bár a legtöbb esetben az is problémás... ), hanem ahogyan idegeneket talál meg, legtöbbször kifejezetten bunkó stílusban. Legtöbbször válasz nélkül jelentem a felhasználót.
27/N
Ah, igen.
Volt, aki a semmiből írta, hogy
Szia, te szub vagy?
és amikor azt válaszoltam, hogy K-ra nem, még ő volt megsértődve, hogy nem is köszöntem.
És ezt sokan csinálják.
Jönnek a semmiből meghökkentő tolakodó kérés/kérdéseikkel, és ha vissza vannak utasítva, érző kicsi lelkük nehezen viseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!